Zoek je voordeel bij het gokken op voetbal

Zoek je voordeel bij bookmakers

Waarom bookmakers bonussen geven aan nieuwe (en bestaande) gokkers? Zij willen (nieuw) publiek naar hun site trekken. Omdat de onderlinge concurrentie behoorlijk groot is, bieden bookmakers vaak hoge bonussen. De enige reden is om jou te rekruteren in de hoop dat je veel gaat inzetten en vaak terugkomt op hun website. Het zou jammer zijn om dit aantrekkelijke aanbod af te slaan. Sterker nog: gebruik het! Je kunt deze bonus immers zien als een gratis weddenschap. In de meeste gevallen is het zonde om deze bonus niet te accepteren. Als u deze bonus slim gebruikt, bestaat de kans dat deze een maandelijks bedrag oplevert. Je wilt toch optimale winst? Zorg dat je op de hoogte blijft van de bonussen van de verschillende bookmakers. En profiteer!

Voetbalweddenschappen met een welkomstbonus!

Bookmakers zijn altijd blij wanneer jij voor hun online-service kiest. Om hun dankbaarheid te tonen, strooien ze met behoorlijke bonussen. De meest voorkomende bonus is de stortingsbonus. Zodra je een bedrag stort op je account, doet de bookmaker in kwestie er een aanzienlijk bedrag bovenop. Er zijn allerlei voorwaarden voor het verkrijgen, rondspelen en innen van de bonus. Deze verschillen per bookmaker. Het is echter altijd gunstig om een account te openen en geld te storten bij een nieuwe bookmaker. Dit voordeel komt bovenop de vergrote kans om quota met elkaar te vergelijken. Ook hierbij is geld te verdienen, al gaat het hier meestal om meer marginale verschillen.

Speel zonder enig risico te lopen

Een andere bonusvorm is de Free Bet. Dit is een ‘no deposit’ bonus. Je hoeft dus geen geld te storten maar krijgt als nieuwe speler de mogelijkheid gratis weddenschappen af te sluiten. De winst die je opstrijkt, kun je uiteraard niet meteen op je rekening laten storten. Er zijn allerlei voorwaarden aan gesteld die verschillen van die van de stortingsbonus. Soms mag je alleen inzetten op bepaalde competities. Er is een minimum odd aan gesteld en het bedrag moet een aantal keer doorgespeeld worden. Hoe het ook zij, het is een mooie kans om aan het voetbalwedden te wennen en je voetbalkennis te testen. Wat uiteraard ook het idee achter de free bets is: je enthousiast maken voor de leuke en spannende kanten van het gokken op voetbalwedstrijden.

Handig overzicht van bonussen en voordelen

Op onze website vind je een handig overzicht van de bonussen van een groot aantal bookmakers. Je kunt op die manier makkelijk bepalen welke online bookmaker het meeste biedt om jou tot klant te maken. Al is het natuurlijk niet zo dat je je tot een enkele bookmaker hoeft te beperken. Met relatief kleine stortingen bouw je een mooi besteedbaar bedrag op dat je op weg helpt in de wereld van het voetbalwedden. Je moet het zo zien: je staat op het punt een wereldreis te maken. Vlak voordat je het vliegtuig instapt, duwt je oma je nog snel even vijftig euro in je hand. Het bedrag is je eerste bestemming waarschijnlijk al in een uurtje uitgegeven, maar het is toch een leuke opsteker.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.