Welke bookmaker kies jij?

Voordat je mee kunt doen aan een voetbalweddenschap heb je eerst een bookmaker nodig. Dit is een soort online wedkantoor wat voor jou de weddenschappen regelt. Ze zorgen ervoor dat jij kunt deelnemen en bij winst zijn zij ook degene die jou betalen. Klinkt lekker makkelijk, maar er zit soms wel verschil in kwaliteit. Daarnaast wil je natuurlijk voorkomen dat ze je oplichten. Vandaar dat we je met dit artikel wat advies geven op het gebied van bookmakers.

Wat doen bookmakers?

Bookmakers zorgen ervoor dat jij op een snelle en veilige wijze kunt wedden op voetbalwedstrijden. Een bookmaker heeft een site met een overzicht, de mogelijkheid om geld in te leggen en zal bij winst dit op je rekening  storten. In de meeste gevallen zullen ze je ook voorzien van uitgebreide wedstrijduitslagen. In principe zorgt de bookmaker voor het spel en alles eromheen. Jij hoeft alleen maar mee te doen.

Waar zijn bookmakers te vinden?

Het vinden van bookmakers is niet heel moeilijk. Er zijn er duizenden. Dit omdat er natuurlijk veel mensen zijn die geld willen verdienen aan gokkers. Toch is niet iedere bookmaker even betrouwbaar. Het komt weleens voor dat gokkers duizenden euro’s winst hebben gemaakt, maar dit nooit op hun rekening hebben zien verschijnen. Let dus op waar je jezelf registreert.

Kies voor een bookmaker met licentie

Hoe voorkom je dat je opgelicht wordt? Heel simpel, kies een bookmaker die in het bezit is van een licentie. De gokwereld maakt namelijk ook gebruik van een soort ‘’keurmerk’’.

Betrouwbare bookmakers komen in aanmerking voor officiële licenties, mits ze zich volledig aan de regels houden. Er zijn namelijk strenge eisen en een licentie krijg je dus niet zomaar. Dit is misschien lastig voor de bookmakers, maar des te beter voor jou als gokker. Je kunt er dan namelijk zeker van zijn dat je in zee gaat met betrouwbare mensen.

Uiteraard worden bookmakers nadien ook regelmatig gecontroleerd. Het is vanzelfsprekend dat ze er alles aan doen om die licentie te behouden. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat men vertrouwelijk met je geld en persoonlijke gegevens omgaat. Kies daarom te allen tijde voor een bookmaker met licentie.

Let op de beveiligde verbinding

Ondanks dat het hebben van een licentie natuurlijk een goed teken is, loop je als gokker nog wat andere risico’s. Het zou namelijk kunnen dat cybercriminelen het op je geld hebben voorzien. Ze kunnen bijvoorbeeld je account hacken of op een andere manier van je stelen. Het maakt daarin niet uit of de betreffende site betrouwbaar is, want het gaat hier om buitenstaanders.

Een goede bookmaker maakt daarom gebruik van een beveiligde verbinding, te herkennen aan ‘https’ in de URL (het adres van de site). Hierdoor kan niemand zomaar bij je geld of persoonlijke gegevens komen.

Klantenservice

Betrouwbare bedrijven hebben er meestal geen problemen mee hun klanten te woord te staan. Dit omdat ze verder niks te verbergen hebben. Hetzelfde geldt voor online wedkantoren.

Een betrouwbare bookmaker heeft vaak een uitgebreide helpdesk. Hier kun jij als voetbalwedder terecht met al je vragen. Wil je weten hoe de app werkt? Ben je benieuwd vanaf welk bedrag je de winst kunt laten uitkeren? Ze helpen je graag.

Lees de reviews

Naast de betrouwbaarheid zijn er natuurlijk ook andere zaken die meetellen bij het kiezen van een bookmaker. Denk aan gebruiksgemak, quoteringen en de beschikbare weddenschappen. De keuze kan hierdoor best lastig worden. Een oplossing is om bookmakers handig met elkaar te vergelijken door het lezen van reviews. Hierin staat uitgebreid beschreven hoe een bookmaker werkt en wat de voor- en nadelen zijn. Natuurlijk komt ook de betrouwbaarheid en het hebben van een licentie aanbod. Hierdoor is het makkelijker om een veilige keuze te kunnen maken.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.