Wedden op late goals (76e – 90e minuut)

Wedden op late goals

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar waarbij een laat in de wedstrijd een goal valt. Hetzij vallen er over het algemeen veel doelpunten, hetzij wordt de wedstrijd pas laat beslist. Om een grote kans op late doelpunten te hebben, zoek je naar een wedstrijd waar een veel doelpunten verwacht worden. Vaak hoef je de statistiek en er niet eens op na te lezen. Een blik op teletekstpagina 818 zegt vaak al genoeg. Al hoef je je uiteraard niet te beperken tot de Eredivisie. Juist in de Spaanse en Franse competities is sprake van uitgesproken favorieten en duidelijke outsiders. En daar moet je het van hebben!

Een relatief eenvoudige strategie

Een relatief eenvoudige strategie bij voetbalwedden is het om wedstrijden uit te zoeken waarbij een hoog doelsaldo en veel doelpunten worden verwacht. Dit zijn meestal matches waarbij er een duidelijke favoriet is met een drievoudige winstpercentage onder 1,3. Gelijktijdig pak je een aantal wedstrijden bij de bookmaker, in verschillende competities, om je risico’s te spreiden. Bij wedstrijden met grote krachtsverschillen is het wedden op late goals een probaat middel om het wedden op een matchwinner te vermijden. De eerste 75 minuten van de wedstrijd hoef je feitelijk niet eens te zien. Pas ver in de tweede helft haak je in en hoop je op de sensatie van een late treffer!

Een laat beslissingsdoelpunt

In een voetbalwedstrijd waarbij de favoriet het thuisteam is komt het vaak voor dat de coach van het uitspelende team beslist tot een zeer defensieve, destructieve speelstijl. Ze zullen er alles aan doen om de 0-0 te behouden en grijpen iedere kans aan om het spel te temporiseren en frustreren. Met deze strategie is het meestal zo dat de keeper van het uitspelende team evengoed geconfronteerd wordt met veel schoten. De keeper staat zijn mannetje wel, maar door het snelle aanvalsspel van de thuisclub, raken de verdedigers op den duur uitgeput en is de kans is groot dat ze het in het laatste kwartier niet meer kunnen belopen. Niet zelden valt het doelpunt dan alsnog.

Een winstgevende strategie

Er zijn voorbeelden van wedders met deze strategie die een resultaat haalden van 59,26% gewonnen weddenschappen. Ondanks de verloren 40,44%, is er nog steeds een respectabel rendement van 14,89% (nettowinst [totale winst min het totale ingezette kapitaal] op basis van geïnvesteerd vermogen)! Als dan de inzet per weddenschap ook continu wordt verhoogd als gevolg van de groeiende kapitaalvoorraad, kan op de lange termijn aanzienlijke sommen geld worden behaald…

Alleen voor enkelvoudige weddenschappen

Ziehier een strategie om – als je het slim speelt – om bijna 60% te winnen: die dus inhoudt er een doelpuntenfestijn ontstaat of dat de outsider tegen het einde verzwakt en de favoriet scoorde vervolgens in de laatste 15 minuten nog een doelpunt. BELANGRIJK: gebruik deze strategie alleen voor enkelvoudige weddenschappen en nooit voor combinaties of systeemweddenschappen – anders zal het gegarandeerd fout gaan … Zoo, nu zou iedereen in staat moeten zijn om langzaam maar zeker de inzet te verhogen! Ben je met dit artikel geholpen?

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.