Wedden op de Klassieker: Ajax vs Feyenoord

Het lijkt geen twijfel over mogelijk dat de wedstrijd een volledige thuisoverwinning zal worden en Ajax de klassieker met gemak zal winnen. Ajax geniet van het thuisvoordeel en heeft tot dusver dit seizoen slechts 2 van de 15 optredens verloren. Ze hebben in deze periode 54 doelpunten gescoord, wat verzekert dat we op elk moment binnen negentig minuten doelpunten van de thuisploeg kunnen verwachten.

Aan de andere kant zal Feyenoord waarschijnlijk kopzorgen bezorgen bij de tafelklanten. Ze hebben de punten al genivelleerd met de gastheer op tafel. Ze hebben echter maar één keer gewonnen in hun laatste tien uur durende ontmoetingen met Ajax, en ook dat was in het comfort van hun thuisbasis, De Kuip.

Met een winning streak van drie games in de campagne, kunnen we niet verwachten dat de bezoeker zich terugtrekt zonder een gevecht in de ontmoeting met Ajax. De kans is groot dat ook de uitploeg over negentig minuten bijdraagt ​​aan het wedstrijdformulier. Daarom zetten wij bij de bookmaker in op ‘over 2,5 doelpunten’ en BTTS gecombineerd. Deze uitkomst lijkt zeer waarschijnlijk.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.