Wedden op Cristiano Ronaldo bij Juventus

Ronaldo weddenschappen

In juli 2018 begon een nieuw tijdperk voor het wereldvoetbal. Cristiano Ronaldo is niet langer ‘koninklijk’, maar komt nu uit voor de ‘oude dame’. De spectaculaire transfer van € 112 miljoen van Real Madrid naar Juventus bracht niet alleen een domino-effect op de transfermarkt teweeg, maar brengt ook de creativiteit van de wedaanbieders naar boven. Dit artikel behandelt de wedkansen van 10 specials voor Cristiano Ronaldo bij Juventus – zijn de beste kansen voor jou of voor de bookmakers?

De beste specials voor CR7 in de serie A

  • Hoe vaak wordt Ronaldo topscorer in Serie A?
  • Hoeveel competitiedoelpunten scoort Ronaldo in zijn eerste Juve-seizoen?
  • Hoeveel hattricks scoort Ronaldo in het seizoen van de Serie A 2018/19?
  • Zal Ronaldo het doelpuntenrecord in Serie A breken?
  • Hoe vaak wint Ronaldo de Champions League met Juventus?
  • Zal Ronaldo Real verslaan in de Champions League?
  • Zal Ronaldo de Triple winnen met Juventus?
  • Zal Ronaldo ooit aanvoerder van Juventus zijn?
  • Zal Ronaldo het Fiat-logo tatoeëren?

Hoe vaak wordt Ronaldo topscorer in Serie A?

Cristiano Ronaldo wil succesvol zijn met zijn team, maar hij wil persoonlijk ook graag in de spotlights staan. Daarom wil CR7 niet alleen de kampioenstitel winnen met Juventus. Hij is ook uit op een individuele prijs in zijn eerste Juve-jaar. Wat zou voor hem meer betekenen dan de titel van topscorer? Hoe vaak wordt Ronaldo topscorer in Serie A – 1x, 2x, 3x of misschien nooit? De kans dat hij minstens één keer wordt gekroond tot topscorer in de Italiaanse competitie is zelfs best groot. Ten eerste omdat Ronaldo een van de beste aanvallers ter wereld is en hij heeft in Engeland en Spanje hetzelfde gedaan. In totaal 16 keer was de Portugese superster is al de topscorer in zijn carrière. Vorig seizoen was hij dat onder meer in de Champions League. Tijdens zijn verblijf bij Manchester United heeft hij in 2008 de ‘gouden schoen’ gepakt, in zijn Spaanse tijd was hij in totaal drie keer topscorer – in 2011, 2014 en 2015 – van de La Liga.

Hoeveel goals scoort Ronaldo in zijn eerste Juve-seizoen?

Toen Ronaldo voor de derde en laatste keer topscorer werd in de Spaanse competitie in 2015, deed hij dat met 48 goals! Je hoeft geen grote profeet te zijn om te voorspellen dat dit aantal hem de topscorer-kroon in Italië zal brengen. Bij een online bookmaker is er een weddenschap voordat de competitie start: zal Ronaldo meer dan 27 doelpunten scoren in zijn eerste Juve-seizoen? Het is duidelijk dat CR7 meer aandacht genereert dan welke speler in de geschiedenis van het voetbal dan ook. Elke voetballiefhebber kent hem en volgt hem op zijn minst een beetje. Dat is ook de reden waarom weddenschappen als deze populair zijn. Ze genereren een relatief hoge inzet en het is leuk om samen met vrienden in te zetten op deze ludieke tips. Of er ooit een Fiat-logo op het lichaam van de superster zal prijken? Zoek bij je favoriete bookie naar de mogelijkheden van inzetten op Christiano Ronaldo.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.