Het voorspellen van de ruststand in voetbal

Ruststand bij voetbalwedden

De ruststand van een wedstrijd voorspellen is een aparte discipline binnen het voetbalwedden. Er komen andere statistieken bij kijken en de factoren die een rol spelen verschillen deels van het reguliere wedden. Wed jij liever op de eerste helft of op de tweede helft? Uiteraard hangt het van de quota af. En van het tijdstip waarop je inzet. Vooraf inzetten op beide opties maakt het verschil gering. Als je echter in de rust op de tweede helft inzet, heb je kans gehad het spelbeeld te duiden en daarop je inzet af te stemmen. Ervaren gokkers die zich op het halftime-wedden hebben gespecialiseerd hebben een geheel eigen kijk op voetbal ontwikkeld. Maar ook beginnende wedliefhebbers beleven veel plezier aan deze wedoptie.

Wedopties voor de eerste helft

Normaal gesproken worden weddenschappen gesloten op een hele wedstrijd. Maar wat gebeurt er als je je specialiseert op halve wedstrijden en daar structureel op inzet? Het is logisch dat wanneer slechts de helft van de beschikbare speeltijd telt, je sneller weet of je gewonnen of verloren hebt. Er zijn tegenwoordig veel gokaanbieders met weddenschappen op resultaten van slechts de eerste helft. Dit zijn bijvoorbeeld de halftime-overwinningen, hoeveel corners worden gegeven in de eerste helft, hoeveel doelpunten worden gescoord voor de rust of zelfs weddenschappen op handicap voor het resultaat van de eerste helft. Natuurlijk, door de kortere speelduur waarin dergelijke evenementen kunnen plaatsvinden, zullen de aangeboden weddenschappen dienovereenkomstig worden aangepast zodat het ook realistisch is dat deze gebeurtenissen in die tijd kunnen plaatsvinden. Bijvoorbeeld, in plaats van over/onder 9.5 hoekschoppen in 90 minuten, worden nu over/onder 4.5 corners aangeboden voor de eerste helft.

Gokken op het resultaat van de tweede helft

Het gokken op de tweede helft is anders dan wedden op de eerste helft. Bij aanvang van de tweede helft is de eerste helft immers al gespeeld en die heeft ongetwijfeld invloed op het resultaat van de tweede helft. Het gokken op de tweede helft gebeurt dan ook bij voorkeur live in de rust of als het spel net hervat is. Er kunnen interessante aanbiedingen zijn waar je op in kunt spelen. Misschien zie jij het spel beter dan de professionele bookmakers die ook hun oordeel hebben. Eindigt de eerste helft bijvoorbeeld in een 0-0, terwijl jij weet dat een van beide opponenten zeker voor winst zal gaan, kun je een over/onder 1,5 goals overwegen. Er zal hoe dan ook gescoord worden, dat weet je zeker! Denken de specialisten die voor de bookmaker werken er ook zo over?

Live gokken op halve speeltijd

Een belangrijk aspect dat aandacht verdient, zijn wedstrijden die beschikbaar zijn als live weddenschappen. Je kunt rekening houden met de steeds korter wordende speeltijd, dus oplopende odds. Of deze weddenschappen tot winst leiden, is natuurlijk een heel ander verhaal. De wedaanbieders laten de quota gestaag omhoog gaan en daar ligt je kans. Er kunnen vanaf de 25e minuut net zo goed nog een aantal goals vallen of corners gegeven worden, zeker als je gewed hebt op ‘over 0,5 doelpunten’. Zelfs als er nog maar 20 minuten over zijn, kan een doelpunt in deze periode nog steeds vallen, maar je krijgt wel een stuk meer uitgekeerd als je geduld hebt getoond. Deze weddenschappen komen veel voor in het live gokken en bieden steeds meer kans naar gelang de minuten wegtikken. Natuurlijk zijn ze ook altijd afhankelijk van de individuele klasse en zelfs van de competitie en externe factoren als het weer en de sfeer op het veld. De ervaren gokker weet zelfs dit soort minieme verschillen te laten meewegen in zijn beslissing.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.