Voetbalwedden bij bookmakers

Voetbal is een prachtige sport waar wekelijks miljoenen liefhebbers over de hele wereld van genieten. Het is daarom niet gek dat er ook veel animo is voor allerlei zaken rondom de wedstrijden, zoals merchandise, games en talkshows. Toch is er één randactiviteit die zo’n beetje overal boven uitsteekt, namelijk het wedden op de uitslagen. Je hebt er misschien niet zo bij stilgestaan, maar bijna iedere vriendengroep doet het. Meestal draaien deze weddenschappen om de eer of een paar biertjes, maar er zijn ook mensen die het serieuzer aanpakken. Maak kennis met de wereld van het voetbalwedden.

Het wedden op de uitslag van een sportwedstrijd gebeurt eigenlijk al sinds dat de mens bestaat. Toch is het nog nooit zo toegankelijk geweest als nu en dat allemaal dankzij het internet. Je hoeft nu geen week meer te wachten totdat er een wedstrijd is, want er is altijd wel ergens een club die speelt. Is het niet in jouw land, dan wel ergens anders op de wereld. Daarnaast hoef je zelfs je huis niet meer uit. Online bookmakers maken het namelijk mogelijk om vanaf je smartphone mee te doen.

Het mooiste aan voetbalwedden is dat het de wedstrijden een extra dimensie geeft. Ook al interesseren de betreffende clubs je eigenlijk niet, het blijft spannend. Wie zal er winnen en hoeveel geld ga jij daar uithalen? Zelfs mensen die niks met voetbal hebben zouden het hierdoor nog leuk kunnen gaan vinden. Naast dat het een leuke hobby is kun je er ook nog eens wat mee bijverdienen.

Voordat je begint moet je eerst een geschikte bookmaker vinden. Dit zijn online wedkantoren die weddenschappen aanbieden. Het is natuurlijk lastig om een keuze te maken, maar wanneer je het gewoon eens wilt proberen maakt het eigenlijk niet uit welke je kiest. Zolang deze maar een officiële licentie bezit, zodat je er zeker van bent dat je niet met oplichters te maken hebt. Wil je hierover wat meer weten, kijk dan hier voor het kiezen van een betrouwbare bookmaker.

Wanneer je eenmaal een bookmaker hebt gekozen is het noodzakelijk om een account aan te maken. We raden om direct wat geld erop te zetten. In de meeste gevallen hoeft dit slechts 20 euro te zijn. Mocht je het minimale stortingsbedrag te hoog vinden, kijk dan gewoon even verder. Er zijn namelijk ook bookmakers waarbij het bedrag van 10 euro al volstaat, waaronder Betsafe waarbij je met een laag startarief kunt wedden op voetbal.

Nadat je een account hebt geregeld waar ook wat geld opstaat, kan het spelen beginnen. De meeste bookmakers bieden je een duidelijk overzicht van wedstrijden waarop je kunt wedden. Maak hieruit een keuze en ga een weddenschap aan. Het leuke is dat er veel variatie is. Je kunt niet alleen op uitslagen wedden, maar ook dingen als kaarten of wie er zal scoren. Dit zorgt voor lekker wat afwisseling.

Wanneer je een weddenschap gekozen hebt moet je ook wat geld inleggen. In de meeste gevallen hoef je niet direct al je geld in te zetten en is een paar euro al voldoende. Hierdoor is het mogelijk om eerst een rustig te kijken hoe alles werkt. Je kunt gewoon wat weddenschappen uittesten zonder meteen tientallen euro’s kwijt te zijn.

Quoteringen bij wedden op voetbal

Wanneer je het spelletje een beetje doorhebt is het raadzaam jezelf eens te verdiepen in quoteringen. Deze spelen namelijk een belangrijke rol in hoeveel je kunt verdienen. Een quotering geeft aan hoeveel winst je terug kunt krijgen voor iedere euro die je inzet. Hoe hoger de quoteringen, hoe meer er te halen valt.

Het is vaak wel zo dat de quoteringen hoger zijn bij de club waarvan men niet verwacht dat deze zal winnen. Dit omdat anders iedereen zal inzetten op de grootste kanshebber en de bookmaker hierdoor zelf niks meer verdiend. Wedkantoren maken namelijk winst uit het geld van de verliezende gokkers. Als iedereen wint, blijft er voor hun niks meer over.

Overweeg daarom ook eens om op de underdog te wedden. De kans dat je wint zal misschien wat kleiner lijken, maar als dat gebeurt heb je echter wel meer winst. Ook dit is een van de dingen die voetbalwedden interessant houdt. Hetzelfde geldt voor het wedden op de wat kleinere clubs. Veel spelers laten deze links liggen, maar ook hier valt geld te halen.

Speel bewust 18+

Alhoewel het voetbalwedden natuurlijk erg spannend kan zijn, is het wel de bedoeling dat je het hoofd koel probeert te houden. Het zal echt weleens voorkomen dat je teveel uitgeeft, maar probeer ervoor dat zorgen dat dit bij een uitzondering blijft. Een gokverslaving klinkt misschien ondenkbaar, maar komt regelmatig voor. Met name bij online gokken, omdat hierbij nauwelijks controle van buitenaf is.

Zorg er daarom voor dat je het niet te bont maakt. Zelfs professionele gokkers die er vele uren insteken weten hun emoties onder controle te houden. Ze zijn niet voor niets professionals. Probeer voor jezelf een limiet qua geld te stellen en ga daar nooit overheen. Zelfs als de uitslag tegenvalt. Leer ervan en probeer het de volgende keer gewoon beter te doen.

Het zou eventueel ook verstandig zijn om gebruik te maken van een e-wallet. Dit is een digitale portemonnee waarin je geld moet storten. Hiermee kun je gemakkelijk en snel betalen bij zo’n beetje iedere grote bookmaker. Als je door je saldo heen bent is dat een teken dat je voor die dag moet stoppen.

Rijk worden met voetbalwedden

We hadden het hierboven al over zogeheten professionele voetbalgokkers. Dit zijn mensen die ieder jaar duizenden euro’s binnenhalen met het wedden op voetbal. Ook voor jou is het mogelijk om wat bij te verdienen, maar als je het echt serieus wilt aanpakken is daar veel wilskracht voor nodig. Professionele gokkers hebben jarenlang aan hun strategieën gesleuteld en leren nog regelmatig bij.

Mocht jij na een paar keer proberen de smaak te pakken hebben, zorg er dan voor dat je jezelf flink gaat verdiepen in de materie. Met name de bookmakers. Wij hebben op onze site vele artikelen en reviews staan, die je zeker op weg kunnen helpen. Naast deze theorie is natuurlijk ook belangrijk dat je het in de praktijk blijft doen, zodat je deze twee kunt combineren. We wensen je veel gokplezier toe!

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.