Virtuele weddenschappen: de bookmaker wint

Virtuele weddenschappen

Virtual Football is de afgelopen jaren bij veel bookmakers opgedoken. Maar veel fans van sportweddenschappen kunnen niet veel met virtueel voetbal. Meestal komt dit alleen omdat er een toegangsbarrière is. Iedereen weet wat echt voetbal is, maar wat zou virtueel voetbal eigenlijk zijn? In dit artikel leer je wat virtueel wedden inhoudt en wat de voor- en nadelen zijn. Virtual Football is een fictieve voetbalvariant. Het gaat niet om echte spelers, echte teams en echte evenementen. Integendeel, een computer genereert het volledige evenement. De meeste aanbieders van sportweddenschappen bieden volledige competities met teams en spelers aan, die op wedstrijddagen tegen elkaar strijden. Het principe ken je waarschijnlijk van het voetbal simulaties zoals FIFA.

Virtuele teams in een kunstmatige omgeving

Virtuele weddenschappen zijn weddenschappen op evenementen die in werkelijkheid niet plaatsvinden. Dit zou bijvoorbeeld een virtuele voetbalcompetitie kunnen zijn. In een kunstmatige omgeving ontmoeten virtuele teams elkaar. De directe duels vinden niet dus plaats in de werkelijkheid. De gebeurtenissen in de respectievelijke ontmoetingen komen dus voort uit de fantasie van de online bookmakers. Virtuele weddenschappen zijn nu vertegenwoordigd in veel sporten. Oorspronkelijk lag de focus op het gebied van paarden- en hondenraces. Maar tegenwoordig staan ​​ook fictieve voetbalwedstrijden, wielrennen en autoracen en tennis duels op het programma. De resultaten in deze sporten zijn verrassend binnen een bepaald verwachtingspatroon. Vaak worden virtuele weddenschappen met video’s of live animaties gedeponeerd. Zo kun je op de hoogte blijven gebeurtenissen in het duel.

Virtueel wedden. What’s the point?

Nu rijst de vraag: waarom gokken op fictieve evenementen en mensen, wanneer het gokaanbod van de verschillende gokaanbieders bijna eindeloos gevuld is met evenementen die daadwerkelijk plaatsvinden? Het grote voordeel van virtuele gokmogelijkheden ligt waarschijnlijk in dat je niet afhankelijk bent van een tijdstip. Wedden op fictieve evenementen is 24 uur per dag mogelijk. Fictieve gebeurtenissen vinden altijd plaats – ongeacht de omstandigheden buiten – en, als gevolg van de overvloed aan speciale weddenschappen aangeboden op dezelfde manier gevarieerd als in het echte sportweddenschappen, leiden tot hetzelfde wedplezier. Ook voor liefhebbers van console- of computergames kunnen de virtueel ontworpen evenementen een stimulans zijn. Met dezelfde presentatie kan het sportieve spel op de computer zo meer sensatie krijgen.

Aan het einde wint de bookmaker

Je moet er wel rekening mee houden dat op de lange termijn en de juiste beoordeling van kansen bepalend zijn voor het succes van sportweddenschappen. Kortom, het doel is om een ​​kennisvoordeel te krijgen over de bookmaker om het uit te spelen in de beoordeling van de tip. Dit aspect van het wedden mis je natuurlijk bij virtuele weddenschappen. Aangezien alle aspecten met betrekking tot het aangeboden fictieve sportevenement afkomstig zijn van de pen of de rekenkracht van de computer van de bookmaker, kan hier nooit voordeel worden behaald. Kortom: op de lange duur wint de bookmaker of gokaanbieder altijd. Dit zou kunnen veranderen als het algoritme door een onafhankelijke derde partij wordt ontwikkeld. Er is zelfs een scenario denkbaar waarbij verschillende ontwikkelaars tegen elkaar in het krijt treden. Maar is het dan nog wel virtueel wedden zoals het bedoeld is?

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.