Tipbet

Tipbet review

Tipbet heeft pas sinds een paar jaar een online wedkantoor, maar de van oorsprong Duitse bookmaker is echter al veel langer actief. Hierdoor verwachten we natuurlijk veel van dit in Malta gevestigde bedrijf. Vandaar dat we de services eens goed gingen bekijken en hierbij onze mening delen.

Tipbet heeft een uitstekende website

Het eerste dat we bekeken in onze review over Tipbet was de site. Deze bevat veel mooi geschoten foto’s waardoor het meteen duidelijk wordt dat het hier om sport gaat. De vraag is echter of de site daarnaast ook  een beetje functioneel is. Gelukkig is dit zeker het geval, want de site is snel en makkelijk te gebruiken. Hiermee scoort Tipbet dus flink wat pluspunten, aangezien een fijne site vaak het halve werk is.

Hoge quoteringen bij Tipbet

Veel spelers houden bij het zoeken van een bookmaker veel rekening met quoteringen. Logisch, want dit bepaalt voor een heel groot deel hoeveel winst er te halen is. Gelukkig doet Tipbet het op dit gebied prima.

Men houdt goed in de gaten wat de concurrenten doen. Dit zorgt ervoor dat de noteringen bij Tipbet redelijk gelijkwaardig zijn aan veel andere grote bookmakers. In sommige gevallen overtreffen ze de concurrent zelfs. Reden genoeg om Tipbet eens te overwegen. Als je slim inzet valt er namelijk veel te verdienen.

Toegankelijkheid van Tipbet

Of je nou een regelmatig speelt of nog maar een beginner bent, Tipbet staat open voor iedereen. De minimale inzet is namelijk niet erg hoog. Je kunt vanaf € 0,10 al meespelen. Dit zal natuurlijk weinig winst opleveren, maar is prima voor wanneer je het spelletje gewoon een keer wilt testen. Het is uiteraard ook mogelijk om groot in te zetten, maar dat kan je natuurlijk veel geld kosten wanneer je verliest.

Tipbet heeft de focus op voetbal

Veel bookmakers richten zich op allerlei sporten. Er zijn er zelfs bij die daarnaast ook andere gokspelletjes aanbieden. Tipbet richt zich echter voornamelijk op voetbal. Ondanks dat er ook ruimte is voor sporten als basketbal en tennis, is voetbal toch het belangrijkst. Het aanbod rondom deze sport is daarom ook het meest  uitgebreid.

Mocht je toch liever wedden op andere sporten dan kan dat dus wel. Je kunt alleen geen heel groot aanbod verwachten. Toch is het sowieso aan te raden jezelf eerst in een bepaalde weddenschap te verdiepen, zodat je een strategie kunt ontwikkelen. Wanneer je tactisch speelt heb je namelijk meer kans om succesvol te worden.

Tipbet biedt een interessante stortingsbonus

Tipbet heeft een interessante welkomstbonus. Je kunt namelijk kiezen tussen een stortingsbonus van 100% of 200%. Dit klinkt als een vreemde keuze, aangezien je zou verwachten dat iedereen dan toch voor het hoogste bedrag zal gaan. Toch zitten er altijd een hoop voorwaarden aan vast, zodat voor sommige spelers de bonus van 100% gunstiger zal zijn. Zorg ervoor dat je jezelf daarom altijd in de voorwaarden verdiept voordat je een keuze maakt.

Betalingsmogelijkheden

Voordat je bij Tipbet kunt gaan spelen, moet je net als bij andere bookmakers wat geld op je account hebben staan. Dit doe je door het te storten via een van de betalingsmogelijkheden. Tipbet accepteert onder andere creditcard, Skrill, Neteller, Paysafecard en Giropay. Je moet altijd een minimumbedrag van € 10,- storten. Wil je uitbetaald worden? Dat kan ook vanaf € 10,-. Tenzij je het direct op je bankrekening wilt hebben, dan kan het vanaf € 25,-. Ook bij dit soort dingen is het verstandig jezelf van tevoren even in te lezen.

Tipbet op je mobiel

De meeste gokkers werken het liefst via de computer, maar tegenwoordig kan dit ook vaak via een app. Tipbet is hierop geen uitzondering. Het bedrijf heeft een goede applicatie waarmee je makkelijk kunt gokken en uitbetalingen mag aanvragen.  Hierdoor kun je altijd en overal een weddenschap aangaan.

De Tipbet klantenservice

Iedere gokker heeft weleens een vraag over de website. De een wil weten welke voorwaarden er aan de verschillende wedopties verbonden zijn, de ander vraagt zich af wanneer de uitslagen verschijnen. De meeste bookmakers hebben een helpdesk waar dit soort dingen beantwoord kunnen worden.

Tipbet heeft een FAQ-pagina waar al wat antwoorden op potentiele vragen te vinden zijn. Deze is echter niet heel spectaculair. De kans is daarom groot dat je al snel bij de helpdesk terecht zal komen. Daar kun je zowel via de telefoon als email en live chat geholpen worden. Met name de live chat wordt door veel spelers gebruikt.

Conclusie over voetbalwedden bij Tipbet

We zijn erg te spreken over Tipbet. De bookmaker heeft een goede site, hoge quoteringen en ook mobiel is het toegankelijk. Veel minpunten hebben we niet kunnen vinden. De site richt zich wel heel erg op voetbal, waardoor andere sporten wat minder vertegenwoordigd zijn. Toch zullen de meeste bezoekers van deze site dat waarschijnlijk helemaal niet erg vinden. Wij vinden Tipbet dus een aanrader!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.