Populairste alternatieven voor 1X2 voetbalweddenschappen

1x2 voetbalweddenschappen

De online bookmakers bieden een breed scala aan verschillende varianten waarop u kunt inzetten. Sommige gok-aanbieders richten zich extra op het gokken op topspelers of speciale evenementen. Je kunt bijvoorbeeld spelen hoe vaak Cristiano Ronaldo een vrije trap krijgt of de vraag of Luis Suarez iemand bijt tijdens de wedstrijd. Wedstrijden in topcompetities hebben vaak een breder aanbod dan die in de derde regionale divisie van Duitsland. Er zijn nu eenmaal meer mensen aangetrokken tot de topwedstrijden en dus ook een breder publiek voor de speciale wedopties. De hier besproken 4 opties zijn de populairste alternatieven voor de gangbare 1X2 weddenschap.

Aziatische handicap

Aanvankelijk kan Asian Handicap als ingewikkeld worden beschouwd, maar zodra je de basis leert, zul je het gemakkelijk vinden. Kort gezegd houdt deze vorm van voetbalwedden in dat je een van de twee spelende teams kiest als winnaar. Wat echter het verschil is met een gewone 1X2-bet, is dat de twee teams een handicap krijgen om de kansen interessanter te maken. Is er bijvoorbeeld een team dat de grote favoriet is voorafgaand aan de wedstrijd, dan kun je dat team laten beginnen met een 0-1 achterstand. De wedstrijd wordt hiermee een stuk spannender voor je en de odds gaan navenant omhoog.

Dubbele kans

Dubbele kans betekent dat je twee van de drie mogelijke resultaten in de wedstrijd speelt. Je speelt dus ofwel 1X, X2, 12. 1 staat voor de thuiszege, X voor gelijkspel en 2 voor uitoverwinning. Deze spelvariant wordt meestal gebruikt als je twijfel voelt. Het spelen van dubbele kansen op de favoriet geeft dikwijls een zeer lage kans en de winst zal dan ook miniem zijn. Je zou dus met een grote inzet moeten komen, wil je er iets aan overhouden. Er zijn natuurlijk spelers met veel geduld en een voorzichtig model van winstprogressie. Voor hen is dit een zeer geschikte optie.

Correcte resultaten

Als je op correcte resultaten speelt, betekent dit dat je het exacte resultaat in een wedstrijd moet voorspellen. Deze klassieke spelvariant is niet zo eenvoudig om te winnen. Als je echter succesvol bent, kun je veel winst halen. Het is dan ook minder erg als je er een paar keer naast zit. Populaire uitslagen zijn 1-1, 1-0 en 2-0. De odds van deze uitslagen zijn over het algemeen wat lager maar nog altijd interessant. Met een beetje onderzoek pik je de krenten uit de pap en ga je op de lange termijn winst maken.

Over/onder

Over/onder weddenschappen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. De meest voorkomende optie is om je af te vragen of er in de wedstrijd meer dan of minder dan 2,5 doelpunten vallen. Maar de laatste tijd is het ook populair geworden om een ​​over/onder spel met hoekschoppen en gele kaarten te spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het biedt veel schone kansen voor live-wedders. Gedurende het verloop van de wedstrijd stijgen of dalen de wedkansen, wat zeer lucratieve inzetten kan opleveren.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.