Netbet

Netbet review

NetBet is al sinds de oprichting in 2001 op Malta gevestigd. Het is hierdoor vanzelfsprekend dat men dan ook in het bezit is van een  Malta Gaming Authority licentie. NetBet biedt allerlei gokspelletjes aan, waaronder vele sportweddenschappen. Zelfs virtuele sporten zijn aanwezig. Naast het aanbod zijn ook de odds aantrekkelijk. Heeft de bookmaker ook minpunten? Je leest het in deze uitgebreide NetBet recensie.

NetBet bonusacties

Zoals wel vaker bij bookmakers heeft NetBet ook een welkomstbonus. Deze is echter wel wat kleiner dan gemiddeld. Nieuwe spelers krijgen namelijk een 50% stortingsbonus met de maximale waarde van slechts € 50,-. Dit is vrij weinig, al helemaal vergeleken met de concurrentie. Niet bepaald de beste binnenkomer, maar altijd beter dan niets. Een goede bookmaker heeft meer in huis dan alleen een welkomstbonus.

Er zijn ook allerlei promotieacties, zoals de Golden Goal. Hiervoor kun je in aanmerking komen als je een paar keer hebt ingezet op een 1×2 weddenschap. Heb je alles goed? Dan loop je kans om tienduizenden euro’s aan winst binnen te slepen. Een geweldige mogelijkheid waarvan al regelmatig spelers profijt van hebben gehad. Er zijn echter wel een paar voorwaarden, dus het is aan te raden deze eens goed door te lezen.

Langzame website

De site van NetBet is erg mooi vormgegeven. Tevens is deze gevuld met heel veel nuttige informatie. Je ziet wat de populaire wedstrijden zijn, welke quoteringen daarbij horen en ga zo maar door. Het geheel is daarnaast op een fijne manier ingedeeld zodat alles makkelijk en snel te vinden is.

Het enige nadeel is dat alles vrij langzaam werkt. Het kan soms even duren voordat de pagina’s laden. Gezien de vluchtigheid van het gokwereldje zelf is dit toch wel een tegenvaller. Met name omdat veel concurrenten een stuk sneller zijn. NetBet zorgt er op deze manier voor dat mensen snel geneigd zijn om af te haken. Dat lijkt ons echter niet de bedoeling.

Quoteringen bij NetBet

Een van de beste dingen aan NetBet zijn de quoteringen. Deze zijn bij lekker hoog en dat is uiteindelijk toch wat iedere gokker zoekt. Mocht jij hiernaar opzoek zijn, overweeg dan vooral om jezelf bij NetBet aan te melden.

Naast de reguliere quoteringen is er ook ruimte voor zogeheten NetBet Boosts. Er worden namelijk wekelijks enkele weddenschappen geselecteerd waarbij iedere ingezette euro ineens meer waard wordt. Dit is vanzelfsprekend een leuke bonus. Je moet de weddenschap dan natuurlijk wel winnen, al spreekt dat waarschijnlijk voor zich.

Betalingen en limieten

Gezien de nogal hoge quoteringen lijkt NetBet een bookmaker die zeer geschikt is voor de professionele gokker. De limieten laten echter wat anders zien. Je mag namelijk maximaal € 20.000,- per weddenschap winnen en het weeklimiet staat op € 50.000,- Kom je daarboven? Dan neemt NetBet dat geld in beslag. Natuurlijk zijn dit bedragen waar je niet zomaar bovenuit komt. Toch zijn er altijd gokkers die het voor elkaar krijgen. Dit soort professionele voetbalwedders zullen niet blij met deze limieten zijn.

Mocht jij meer recreatief gokken, dan zit je bij NetBet echter wel goed. De minimale storting is namelijk € 10,-, wat niet extreem veel is. Je saldo opwaarderen kan via creditcard, maar ook Skrill, Neteller, PayPal en Paysafecard. NetBet accepteert daarnaast ook bitcoins.

In de meeste gevallen wordt het geld direct bijgeschreven op je account. Het uitkeren van de winst duurt echter wat langer. Meestal zijn er toch 2 of 3 werkdagen nodig voordat je het geld ziet verschijnen. Je kan al vanaf € 10,- worden uitbetaald, wat ook weer ideaal is voor de kleine gokker.

NetBet op je mobiel

Het wedden op voetbal kan naast de computer ook via een smartphone gedaan worden. Veel bookmakers hebben hun eigen app en ook NetBet doet daar aan mee. Toch zijn zowel de mobiele website als de speciale applicatie niet zo snel in het gebruik. De apps van de concurrentie doen het echter een stuk beter. Daar komt bij dat de NetBet app niet erg overzichtelijk is. Wel krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 10,- wanneer je NetBet via je mobiel gaat gebruiken. Dit weet het toch een beetje te compenseren.

Conclusie over NetBet

NetBet is een professionele bookmaker die de zaken op orde heeft. De quoteringen zijn aan de hoge kant, wat een groot pluspunt is. Een nadeel is echter dat de site nogal langzaam is en ook de mobiele app niet heel fijn is om mee te werken. Professionele gokkers zullen zich daarnaast misschien ergeren aan de limieten die niet erg hoog zijn. Desondanks kunnen we NetBet zeker aanraden voor wanneer je nog een nieuwe bookmaker zoekt.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.