Mr Green

Een van de wat nieuwere bookmakers is Mr Green. Dit Zweedse bedrijf profileert zich door middel van een man gehuld in een groen pak. De uitstraling is vrij mysterieus, maar gelukkig zijn ze qua zakendoen wel vrij transparant. Mr Green beschikt namelijk net als alle andere bookmakers die wij aanraden over een officiële goklicentie. Dit laat zien dat ze betrouwbaar zijn. Of het verder aan te raden is om er een account aan te maken? Wij zochten het voor je uit.

Vele prijzen

Naast de goklicentie heeft Mr Green nog meer dingen in de wacht weten te slepen. Het bedrijf won in 2017 de ‘Gaming Operator of the Year’, ‘Socially Responsible Bookmaker of the Year’, en de ‘Nordic Operator of the Year’ prijzen. De kans dat deze titels je wat zeggen is niet zo groot, maar het laat wel zien dat Mr Green een hoogstaand bedrijf is. Zulke prijzen krijg je namelijk niet zomaar.

Het feit dat Mr Green zo’n grote prijzenkast heeft betekent dat het bedrijf naast betrouwbaar ook ambitieus is en hard werkt om de klanten tevreden te houden. Zulke passie zien wij als voetbalwedders maar al te graag!

Mr Green Sportsbook

Bij Mr Green kun je wedden op zo’n 35 verschillende sporten zoals bijvoorbeeld tennis, boksen en basketbal. Onze aandacht ging echter uit naar het voetbal. Er is hierin veel mogelijk, want er zijn zo’n 150 verschillende wedopties. Dit is natuurlijk belachelijk veel en zorgt ervoor dat de opties bijna eindeloos zijn. Je hoeft jezelf dus absoluut niet te vervelen wanneer je bij Mr Green gokt. Een klein nadeel zou kunnen zijn dat je als nieuwkomer gewoon niet weet waar je moet beginnen.

Krijg een gratis weddenschappen 

Ook Mr Green biedt een welkomstbonus, al is die wel wat anders dan bij de meeste andere bookmakers. Je kunt namelijk twee gratis weddenschappen krijgen ter waarde van  € 25,-. Hiervoor moet je echter wel voldoen aan de voorwaarden. Ten eerste is het de bedoeling dat je € 20 stort en dit vervolgens ook geheel inzet. Al mag je natuurlijk ook meer storten, zolang je daarvan minimaal 20 inzet op een weddenschap. Tevens is het de bedoeling dat de odds 1,80 of hoger zijn. Dit klinkt voor een beginner misschien lastig, maar in principe is dit prima te doen en je krijgt er leuke dingen voor terug!

Quoteringen bij Mr Green

De odds zijn bij Mr Green eigenlijk een beetje gemiddeld. Ze zijn niet bizar hoog, maar gelukkig ook niet heel erg laag. Wel zijn de quoteringen over het algemeen vrij stabiel, dus als gokker zit je zeker goed bij deze bookmaker. Zeker in combinatie met de vrij hoge limieten valt er veel te verdienen. De minimum inzet bedraagt slechts € 0,10, waardoor het ook als beginner aantrekkelijk is om jezelf bij Mr Green aan te melden.

Mr Green op je mobiel

Naast het kenmerkende logo en de bijbehorende huisstijl is de website van Mr Green vooral ook functioneel. Alles is makkelijk te vinden en de pagina’s doen er niet lang over om te laden. Wat dat betreft alleen maar pluspunten.

Een modern bedrijf als Mr Green heeft daarnaast natuurlijk ook een app. Het valt op dat deze eigenlijk bijna net zo goed functioneert als de website. Het is niet voor niets dat Mr Green de titel  ‘Mobile Operator of the Year’ heeft gekregen.

Zowel recreatief als professioneel

Bij Mr Green is iedereen welkom. Zowel de kleine, recreatieve gokker als de professional. De hoogte van de minimum- en maximum inzet verschillen per sport. Zoals hierboven al aangeven ligt dit bij voetbal tussen € 0,10 en €100.000,-. Dit betekent dat zowel de kleine gokker als de professionele speler ermee uit de voeten zal kunnen.

Natuurlijk zijn er enkele bookmakers waarbij het maximum net wat hoger ligt. Toch hoeft het overgrote deel van de gokkers zich geen zorgen te maken over dat limiet. Er valt nog steeds genoeg winst te behalen.

Mr Green’s Klantenservice

Mr Green beschikt over een prettige klantenservice welke 24/7 voor je klaarstaat. Naast email kun je ook gebruik maken van de livechat. Hierop is weinig aan te merken. Er is ook een FAQ-pagina, dus misschien staan jou vragen daar al bij. Wat ons betreft heeft Mr Green het qua service prima voor elkaar!

Conclusie over Mr Green

Mr Green mag dan vrij nieuw zijn, kwalitatief doen ze zeker niet onder voor de concurrent. Er is overal aan gedacht: een duidelijke site, mooie welkomstbonussen en eindeloze mogelijkheden. De bookmaker heeft daarnaast een virtuele kast vol prijzen waarmee aangetoond wordt dat men goed werk levert. Wij vinden het daarom een dikke aanrader!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.