Interwetten

Interwetten review

Interwetten review

Het van oorsprong Oostenrijkse Interwetten legt de focus al sinds de oprichting op sportweddenschappen. Men hoefde echter het huis niet eens uit om mee te kunnen doen, want het gokken gebeurde ook via de telefoon. Een aantal jaar later ging de website online en werd Interwetten de eerste bookmaker die online voetbalweddenschappen aanbood. Een ware pionier dus. Meer dan 20 jaar later biedt het bedrijf nog steeds de mogelijkheid om te wedden op voetbal. Wij keken voor jullie of ze nog steeds de moeite waard zijn.

Interwetten een betrouwbare bookmaker

Interwetten begon met telefonische sportweddenschappen en kwam later met een online sportsbook. Ook volgde er uiteindelijk een online casino. Hierdoor heeft het bedrijf veel ervaring kunnen opdoen als bookmaker. Ze zouden nooit zover zijn gekomen als ze niet betrouwbaar waren. Interwetten heeft dan ook een licentie gekregen van de MGA, oftwel de Malta Gaming Authority. Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese eisen om voetbalweddenschappen aan te bieden.
 

Verdubbel je storting bij Interwetten met €100,- bonus!

Mooie website van Interwetten

Ondanks dat de website van Interwetten al meer dan 20 jaar meegaat, is deze gelukkig wel meegegroeid. Bezoekers kunnen genieten van een duidelijk en overzichtelijk geheel. Toch maakt men nog steeds gebruik van de bekende huisstijl, wat natuurlijk enige nostalgische waarde heeft.

In tegenstelling tot sommige concurrenten werkt de website snel en is alles makkelijk te vinden. Ze hebben ook een app die net zo goed is. Hetzelfde geldt voor de mobiele site. Dit maakt van Interwetten een bookmaker die met de tijd meegaat!

Interwetten biedt niet zoveel wedopties

Bij Interwetten kun je rekenen op een groot aanbod competities, zodat er voor ieder wat wils is. Ook de kleinere voetballanden worden hierin niet vergeten. Het aantal soorten weddenschappen is echter nogal beperkt. In ieder geval vergeleken met andere bookmakers. Dit kan voor sommige spelers wat teleurstellend zijn.

Gelukkig zijn er nog vele andere sporten waarop je kunt wedden. Denk aan darts, snooker maar ook mixed martial arts. Dit ruime aanbod zorgt ervoor er voor iedereen wel wat bij zit. Mocht je het voetbal eventjes beu zijn, dan zijn er dus nog genoeg andere dingen om jezelf mee te vermaken.

Quoteringen

Interwetten heeft geen noemenswaardig hoge quoteringen maar ze zijn ook weer niet heel slecht. Je zou ze als gemiddeld kunnen beschouwen. Leuk detail is wel dat er een lijst is met topscoorders. Heb jij het de afgelopen tijd heel goed gedaan als gokker? Dan kom je misschien wel op het wekelijkse lijstje te staan. Best grappig bedacht.

Bonusacties bij Interwetten

Je zou verwachten dat een ervaren bedrijf als Interwetten veel doet met bonussen. Dit is namelijk een ideale manier om nieuwe klanten aan te trekken en huidige spelers terug te laten keren. Het blijkt echter dat dit niet het geval is. Interwetten doet nauwelijks wat met bonussen en richt zich meer op het gokken zelf.

Er is echter wel een welkomstbonus. Het betreft hier een stortingsbonus van 100%, met een maximum van € 100,-. Er zitten echter wel wat voorwaarden aan verbonden en je moet hem binnen twee weken inzetten.

Ruime limieten

Interwetten houdt rekening met de kleine gokker en daarom is de minimale inzet slechts € 1,- . Hiervoor moet je wel € 10,- of meer storten, maar dat is natuurlijk ook nog wel te doen. Ideaal voor mensen die het gewoon eens willen proberen of niet veel te besteden hebben.

Er gelden echter wel wat limieten. Je mag bij een enkelvoudige weddenschap namelijk niet meer dan  10.000,- winnen. Bij systeemweddenschappen is dit bedrag € 30.000 en het weeklimiet bedraagt  € 100.000,-. Het aantal gokkers dat hierboven komt is erg laag, maar voor sommige fanatieke spelers kan dit een probleem zijn.
 

Gokken op voetbal bij Interwetten? Ga hier naar de website!

Verouderde klantenservice

Zoals je kunt lezen is Interwetten goed met de tijd meegegaan en is zo’n beetje alles vernieuwd. De uitzondering hierop is de klantenservice. Er is namelijk geen live chat en men zal dus via de mail of telefoon contact op moeten nemen.

Mocht je er geen probleem mee hebben te bellen of mailen dan wordt je echter snel en vakkundig geholpen. Wat dat betreft is er niks mis met de helpdesk. Toch blijven er altijd spelers die liever gebruik maken van een live chat.

Conclusie over Interwetten

Interwetten is een van de grondleggers van het online voetbalwedden en staat nog steeds als een huis. Alles is professioneel geregeld en werkt goed. Toch is de bookmaker op een aantal vlakken nog niet helemaal met de tijd meegegaan. Met name als het gaat om de helpdesk en het uitblijven van een livestream. Het is te hopen dat ze deze punten in de toekomst zullen gaan aanpakken, want het blijft een geweldig bedrijf.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.