Hoe bepaal je succesvol de inzet bij een weddenschap?

Succesvol inzetten met voetbalwedden

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk winst maken met je voetbalweddenschappen. Maar moet je daarvoor per weddenschap een vast percentage van je gokbudget inzetten of levert de verdubbelingsstrategie uiteindelijk het meest op? Er zijn verschillende manieren om je bankroll te verdelen. Iedereen kiest natuurlijk zijn eigen weg, maar toch zijn er vijf strategieën die duidelijk het populairst zijn onder gokkers. Het is dus hoog tijd om eens te kijken welke strategie nu het beste werkt.

Strategie 1: Ga voor alles of niets

Hoe meer geld je bij een weddenschap inzet, hoe hoger het potentiële winstbedrag. Gokkers die ervan dromen om in één keer een flinke klapper te maken, kiezen er soms voor om bij elke weddenschap al het geld in te zetten. Als ze winnen, winnen ze fors. Maar ze nemen hiermee wel een enorm risico. Want je hoeft geen ingewikkelde rekensom te maken om te begrijpen wat er gebeurt als ze verliezen. Het risico weegt simpelweg niet op tegen de potentiële winst.

Strategie 2: Verdubbelen met het Martingale systeem

Het Martingale systeem is vooral bekend van roulette. Maar je kunt het natuurlijk ook toepassen bij het wedden op voetbal. Bij deze strategie verdubbel je je inzet na elke weddenschap die je verliest. Het idee hierachter is dat je vanzelf een keer wint en daarmee al die verloren weddenschappen goed maakt. In theorie klopt dit. In de praktijk heb je echter te maken met limieten, zowel van de bookmaker als van jezelf. En als je na 10 verloren weddenschappen alsnog gedwongen bent om af te haken, ben je toch behoorlijk veel geld kwijt.

Strategie 3: Fibonacci

Het Fibonacci systeem lijkt in de basis erg veel op de Martingale strategie. Alleen verdubbel je de inzet niet als je verliest, maar je volgt hierin een vaste reeks. Bij een eerste inzet van € 10,- is de reeks als volgt: 10 – 20 – 30 – 50 – 80 – 130. Je telt dus de twee vorige inzetten bij elkaar op om de nieuwe inzet te bepalen. Dit houd je vol tot je wint. Ook hier geldt dat je bij het gokken te maken hebt met limieten. Wat in theorie zo succesvol lijkt, kan in de praktijk dus een grote strop worden.

Strategie 4: Volg je verstand met een vaste inzet

In elk handboek over voetbalweddenschappen kun je lezen dat je niet je emoties, maar je verstand moet volgen. En wat is er verstandiger dan vooraf een vast bedrag met jezelf af te spreken en dit bij elke weddenschap in te zetten? PinnacleSports heeft onderzocht of deze methode echt werkt. Wat blijkt? Op termijn maak je winst, maar de hoogte van het bedrag is wel minimaal.

Strategie 5: Wedden met een vast percentage

Proportioneel wedden is een variant op de strategie die we hierboven al hebben gezien. In plaats van een vast bedrag, zet je nu alleen een vast percentage in. Stel je hebt een bankroll van € 1.000,- en je wilt per weddenschap 10% inzetten. Bij de eerste weddenschap gaat het dan om € 100,-. Als je wint, dan komt je beschikbare gokbudget automatisch hoger uit. Bij verlies houd je nog maar € 900,- over, waar je vervolgens weer 10% van inzet. Bij proportioneel wedden kijk je naar de actuele hoogte van je bankroll waardoor je meer controle houdt dan wanneer je een vast bedrag per keer kiest. PinnacleSports heeft een reeks van 500 weddenschappen getest met deze strategie. Uiteindelijk werd het oorspronkelijke bedrag van € 1.000,- maar liefst € 18.000,- waard. Hiermee blijkt deze strategie zowel veilig als het meest winstgevend te zijn. Doe er je voordeel mee!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.