Gokken op tussenstanden

Gokken op tussenstand

Een hele aparte soort weddenschap is het voorspellen van de stand na een bepaald aantal minuten, bijvoorbeeld 20, 30, 15 of 25. Veel bookmakers bieden de kans om bij populaire wedstrijden in te zetten op de stand na een vooraf gegeven aantal minuten. Lees hier wat de mogelijkheden zijn en wat de fun is van het wedden op onvolledige wedstrijden.

De uitslag na 5 minuten voorspellen

Het voordeel van voetbalwedden op zo’n korte tijdspanne is dat je snel weet waar je aan toe bent. Inzetten op een gelijkspel zal je uiteraard weinig opleveren, hooguit een 1.05 of 1.1 kans. Je zult dus moeten gokken op een snelle goal van een van beide opponenten. Hoe zal de wedstrijd beginnen? Heeft een van de clubs een reputatie in het fel en agressief starten van een wedstrijd? De ‘winnaar’ van de eerste 5 minuten voorspellen levert je een leuk winstje op. Ga maar na, de meeste wedstrijden hebben na deze korte tijd de brilstand nog op het bord staan. Alleen knotsgekke wedstrijden hebben een andere stand dan 0-0, 1-0 of 0-1. Maar misschien verwacht jij een stormachtig begin bij de eerstkomende wedstrijd van Feyenoord in de Kuip? Dan zou ik gauw voor deze wedoptie kiezen.

Is de stand na 25 minuten nog steeds gelijk?

Als je wilt gokken op voetbal en hier inzet op de eerste 25 minuten van een wedstrijd zijn de mogelijkheden al veel talrijker. Er kan immers van alles gebeuren in het eerste kwart van een wedstrijd. Een favoriet dat in eigenstadion speelt zal waarschijnlijk al een voorsprong hebben. Wedden op het eerste kwart van de wedstrijd levert je meer op dan op een overwinning gokken na 90 minuten. Je kunt speciale omstandigheden in acht nemen. Na een verloren wedstrijd zullen topploegen extra scherp aan een wedstrijd willen beginnen. Zijn ze al een hele tijd ongeslagen, ligt een wat kalmer begin meer voor de hand. Het idee van ‘wat kan ons gebeuren…’ gaat meestal niet gepaard met ‘het mes tussen de tanden….’ Van deze wetenschap maak je handig gebruik, aangezien de bookmaker juist een hoger quotum berekent voor het succesvolle team.

Wedden op de eerste of tweede helft

Een bekendere variant is het wedden op een van de helften. Wedden op de eerste helft is verschillend van wedden op de tweede helft. Bij wedden op de tweede helft heb je immers al de voorkennis van wat er in de eerste helft gebeurd is. Tenminste, bij het live wedden. Maar goed, wie heeft ooit iemand ontmoet die al voor de wedstrijd inzet op de tweede helft? Nee, dit is bij uitstek een wedoptie die geschikt is voor live-wedders. Je ziet het spelbeeld en als je over voetbaltechnisch inzicht beschikt, kun je goed voorspellen wat er de tweede helft gebeurt. Zeker als een favoriet achter staat in een thuiswedstrijd. De kans dat ze de zaken later recht zullen zetten is zeer aannemelijk. Wedden op een deel van de wedstrijd is echt een aanrader!

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.