Consequent gokken op een gelijkspel

Wedden op gelijkspel

Er is een goksysteem waarbij je consequent een gelijkspel voorspelt. Deze manier van gokken kom je in verschillende varianten tegen. Sommige voetbalwedders zetten consequent tijdens het wedden op voetbal in op elke wedstrijd van een bepaalde competitie. Het geloof in deze strategie is gebaseerd op het feit dat ongeveer een kwart van alle wedstrijden op het hoogste niveau in een gelijkspel eindigt. Andere wedders gaan nog een stapje verder en zoomen in op de meest voorkomende uitslag bij gelijkspel, namelijk de 1-1 einduitslag. Heb jij er het geduld en de vastberadenheid voor om een winnend systeem uit knobbelen? Dan is het inzetten op gelijke spelen zeker een optie!

Gokken op gelijkspel een kwestie van geluk?

Inzetten op gelijke spelen bij bookmakers voelt als een poging om een slot te openen op blind geluk. Je begrijpt duidelijk hoe het werkt, maar je kent eenvoudigweg het codenummer niet. Je hoeft alleen maar je vingers te gebruiken, op je instinct te vertrouwen en een gok te wagen. Zo denken de meeste ervaren gokkers over gelijke spelen. Zij zien het meer als een een kwestie van geluk dan van analyse. Een puntendeling is inderdaad het meest onwaarschijnlijke resultaat. Dat is de reden waarom de kansen meestal de hoogste zijn in een set van 1X2-odds, vooral tussen opponenten waartussen weinig krachtsverschil bestaat.

Hoe een gelijkspel te voorspellen

Als je niet rücksichtslos op alle wedstrijden van het weekend wilt inzetten en erop te rekenen dat een kwart van de matches in een gelijkspel eindigen, dien je teams te selecteren waarvan je weet dat ze vaker dan gemiddeld tot een puntendeling met hun opponenten komen. Hier zijn veel manieren voor. Je kunt je eigen Excel-sheet opstellen met recente resultaten, maar je kunt ook een statistiek-pagina bezoeken op internet. Uiteraard bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst en daarom focus je wat meer op de clubs die bij het eerste deel van je onderzoek boven kwamen drijven. Welke van hen speelt een uitwedstrijd, welke zouden gemotiveerd zijn om gelijk te spelen en waar ontbreken bijvoorbeeld belangrijke sterkmakers? Deze factoren kunnen alle tot een verhoogde kans op gelijkspel leiden. Op de middellange termijn zit er een leuke winst voor je in.

Gokken op een correcte score van 1-1

Een variant op ‘draw betting’ is het voorspellen van een eindresultaat van 1-1. Als een wedstrijd namelijk in een gelijkspel eindigt, is de kans het grootste dat 1-1 de einduitslag is. Omdat dit echt een strategie voor wedders met een lange adem is, begin je met minieme inzetten. Neem een bedrag van 20 cent bijvoorbeeld en blijf consequent inzetten. Wanneer je een paar keer hebt gewonnen, laat je saldo het toe om de inzetten wat te verhogen en zo kom je uiteindelijk op bedragen uit die bij winst een leuke uitkering verzekeren. Het is, kortom, een strategie voor gokkers met een hoop geduld en vastberadenheid. Maar het voetbal zal in de nabije toekomst niet veranderen en 1-1 zal de meest voorkomende puntendeling blijven.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.