Circus.nl review

Circus wedden op voetbal

Wil je graag weddenschappen op voetbalwedstrijden plaatsen? Dan heb je hier sowieso een goede bookmaker voor. Doordat recentelijk de wedmarkt in ons land gereguleerd is, kun je alleen nog voor legale bookmakers kiezen. Dat is prima, aangezien de algehele kwaliteit en veiligheid hiermee verbeterd is. Eén van de bookmakers die een licentie heeft gekregen, is Circus.nl. In deze Circus review vertellen wij je graag alles over deze interessante bookmaker.

Over Circus.nl

Als je naar de website circus.nl toegaat, zou je een website van een circus verwachten. Niks is echter minder waar; je komt namelijk uit op de website van de Circus bookmaker. Dit is een bookmaker die in het jaar 2013 opgericht werd.

In het jaar 2013 werd deze bookmaker opgericht in het land van onze Zuiderburen. In dat jaar kreeg deze bookmaker ook al direct een vergunning van de Gaming Commission BE. Dat zó snel een vergunning verstrekt werd, was veelzeggend voor de kwaliteit van de goksite Circus.nl destijds.

Door deze vergunning kon men in België legaal actief zijn. Dit heeft het bedrijf absoluut geen windeieren gelegd; men maakte al snel een fikse groei door. Een groei die uiteindelijk gezorgd heeft voor de overstap naar ons land. De keuze voor die stap was al snel gemaakt, aangezien Circus onderdeel uitmaakt van de Ardent Group. In deze holding is veel geld aanwezig, waardoor Circus de benodigde investeringen kon doen.

Leuk detail: Circus kreeg niet als één van de eerste bookmakers een licentie in ons land. De eerste licenties werden al in oktober 2021 verstrekt, maar Circus kreeg de licentie ‘pas’ in maart 2022.

Het spelaanbod bij Circus

Wil je bij Circus wedden? Dan is het goed om te weten dat je uit een divers spelaanbod de keuze hebt. In het aanbod van Circus zijn héél veel voetbalwedstrijden te vinden, maar ook heel veel andere sporten.

Binnen het aanbod van voetbalwedstrijden valt de diversiteit op. Je kunt op allerlei competities en allerlei wedstrijden wedden. Per wedstrijd vind je ook nog eens heel veel soorten weddenschappen. Bij de wedstrijden uit de grotere competities kun je uit meer dan 250 of zelfs meer dan 300 weddenschappen kiezen.

Vind je het ook leuk om een bet te plaatsen op minder bekende sporten? Daarvoor zit je bij Circus ook goed. Zo is het ook mogelijk om op american football, futsal of snooker te wedden. Daarnaast speelt bij Circus de wielersport een belangrijke rol; bij deze bookmaker kun je óók op veel wielerwedstrijden een bet plaatsen.

Wat zijn de voordelen van Circus?

Dat je bij deze Circus review uitgekomen bent, is een goed teken. Dit geeft immers aan dat je meer te weten wilt komen over deze bookmaker. Volgens ons is dat maar goed ook, aangezien deze bookmaker veel te bieden heeft. Hieronder laten wij je graag kennismaken met de belangrijkste voordelen van Circus.

Prima klantenservice

Als je bij een bookmaker weddenschappen plaatst, loop je altijd wel eens tegen een probleempje aan. De goede bookmakers zijn vervolgens in staat om dit probleempje op de juiste manier op te lossen. Kunnen we daarbij stellen dat Circus.nl een goede bookmaker is? Ja, dat kunnen we zeker stellen.

Circus heeft haar klantenservice namelijk prima op orde. Je kunt op meerdere manieren contact opnemen en je wordt op een perfecte manier geholpen. Unieke bij deze klantenservice is het online contactformulier. Nadat je dit formulier ingevuld hebt, krijg je direct te zien hoelang het duurt voordat je reactie krijgt.

Live wedden

Bij Circus live wedden is een groot genot. Je hebt namelijk de keus uit veel weddenschappen, waardoor je per live wedstrijd wel geld kunt verdienen. Als je de juiste weddenschappen weet te plaatsen uiteraard.

Het feit dat je uit veel live weddenschappen kunt kiezen, spreekt ons in ieder geval erg aan. Wat ons ook aanspreekt, zijn de live statistieken. Dit zijn de live statistieken zoals je deze mogelijk van Bet365 kent. Net zoals Bet365 stelt Circus je hiermee in staat om de live wedstrijden goed te analyseren.

Fijne website

De website van Circus.nl ziet er volgens ons geweldig uit. De website heeft een duidelijke lay-out, is daardoor overzichtelijk en is bijzonder snel. Met name als je een live weddenschap wilt plaatsen, komt deze snelheid maar al te goed van pas.

Wat ook erg fijn is, is dat Circus de veiligheid goed op orde heeft. Je kunt op een veilige manier gebruik maken van de website. Ook hoef je hierbij niet bang te zijn voor je gegevens of iets dergelijks.

Interessante bonussen

Wil je van een interessante Circus bonus genieten? Dat is zeer zeker mogelijk. Doordat deze bookmaker in ons land nog niet heel populair is, doet men er alles aan om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken. Dit doet men onder meer door interessante bonussen aan nieuwe klanten voor te schotelen.

De bestaande klanten worden echter ook niet overgeslagen. Ook als bestaande klant krijg je regelmatig interessante bonussen voorgeschoteld door/bij Circus.

Wat zijn de nadelen van Circus?

Is de Circus bookmaker één van de betere bookmakers van ons land? Ja, dat is wat ons betreft zeker het geval. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, brengt deze bookmaker enkele spraakmakende voordelen met zich mee. Tegelijkertijd moet je ook met drie nadelen rekening houden.

Geen live chat

Op dit moment biedt Circus nog geen live chat aan. Toen wij hier navraag over deden, gaf men aan dat ze druk bezig zijn om dit te ontwikkelen. Op het moment dat je deze Circus review leest, heeft Circus mogelijk al de live chat toegevoegd aan de website.

Nog geen bekende naam

Doordat Circus relatief laat een vergunning in ons land kreeg, heeft men nog weinig aan de naamsbekendheid kunnen doen. Mocht je hier veel waarde aan hechten, kun je betere voor één van de andere bookmakers kiezen. Wij verwachten in ieder geval dat Circus serieus met marketing aan de slag gaat.

Niet de beste odds

Als gokker richt je je ongetwijfeld op de odds. Je vergelijkt odds met elkaar en je probeert de odds goed te analyseren. Als wij naar de odds van Circus kijken, zien we dat deze onder het gemiddelde liggen. Mocht je een professionele gokker zijn, kun je beter voor een andere bookmaker kiezen. Voor de meer recreatieve gokker zijn de iets lagere odds van minder belang.

Een account aanmaken bij Circus

Wil je bij Circus weddenschappen plaatsen? Voordat je bij Circus Nederland weddenschappen kunt plaatsen, moet je een account aanmaken. Het aanmaken van dit account is een fluitje van een cent.

Circus heeft voor een snel en soepel aanmeldproces gezorgd. Binnen de kortste keren heb je je account aangemaakt, waarna je direct geld kunt storten. Belangrijk voordeel daarbij is dat je uit veel betaalmethoden kunt kiezen.

Onze Circus beoordeling

Kunnen wij je aanraden om een account bij Circus aan te maken? Ja, dat kunnen wij absoluut aanraden. Dit is wat ons betreft één van de betere bookmakers van ons land, onder meer door het uitgebreide aanbod. Dankzij het uitgebreide aanbod is Circus wedden bijzonder leuk.

Verder zijn wij te spreken over het Circus live wedden, over de bonussen, over de klantenservice en over de website. Al met al zijn onze bevindingen erg positief, ondanks de hierboven benoemde nadelen. Je doet er in ieder geval verstandig aan om een account bij déze bookmaker aan te maken!

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.