Bookmakers en bonussen

Bookmakers en bonussen

Het is niet ongebruikelijk dat bookmakers adverteren met aantrekkelijke bonussen. Dit doen ze natuurlijk om zoveel mogelijk nieuwe spelers aan te trekken. Aangezien zo’n beetje iedere site dit zo doet, proberen ze elkaar steeds weer te overtreffen. Wat voor de spelers natuurlijk weer gunstig is, want ja: wie wil er nou geen leuke extra’s krijgen? Jij als speler kunt behoorlijk profiteren van zo’n bonus. In dit artikel vertellen we hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Een welkomstcadeau is natuurlijk altijd leuk, dus waarom niet bij het voetbalwedden? Het is leuke motivatie en soms kun je er ook daadwerkelijk meer winst door binnenhalen. Tevens zijn er bookmakers die maandelijks met een bonus komen. Dat is natuurlijk al helemaal mooi meegenomen. Voordat je jezelf erin gaat verdiepen is het eerst belangrijk om op de hoogte te zijn van het aanbod bookmakers. Mocht je dat nog niet zijn, dan hebben wij hier [link bookmakers overzicht] een handig overzicht voor je. Uiteraard is hierop ook te zien welke bonusbedragen er aangeboden worden.

Voorwaarden

In sommige gevallen klinken bonussen een beetje té mooi om waar te zijn. Vandaar dat het raadzaam is om op de hoogte te zijn van alle bonusvoorwaarden. Wat dit soort voorwaarden zijn verschilt een beetje per bookmaker. Je kunt bijvoorbeeld gratis gok-tegoed krijgen, wat je echter niet uitbetaald mag krijgen. Tenzij je er winst mee maakt, dan kun je het verdiende geld wel op je rekening laten storten. De bonusvoorwaarden van alle grote bookmakers kun je echter teruglezen in ons eerder genoemde overzicht.

Soorten bonussen bij voetbalwedden

Aangezien we je het graag makkelijk maken hebben we hieronder de drie meest voorkomende bonussen voor je toegelicht:

No Deposit Bonus: Deze bonus krijg je direct na het inschrijven. Het bestaat eigenlijk uit speelgeld en kan daardoor niet op je rekening gestort worden. Dit omdat het de bedoeling natuurlijk is dat je ermee gokt, men gaat geen geld weggeven. In de meeste gevallen gaat het ook maar om een paar euro, perfect om het spelletje eens uit te proberen. Je hoeft op deze manier namelijk zelf geen geld uit te leggen. In de meeste gevallen kun je de eventuele winst wel laten uitkeren.

Reload bonus:  een reload bonus is alleen te verkrijgen door gokkers die al een tijdje bij de betreffende bookmaker ingeschreven staan. Deze bonus wordt bijvoorbeeld gegeven bij een zoveelste storting, zodat men weer wat extra speelgeld heeft. Dit alles om de spelers te motiveren om nog meer weddenschappen aan te gaan.

Bonus bij eerste storting: dit krijg je wanneer je de eerste storting doet. De bookmaker geeft je een percentage over het bedrag, wat vaak tussen de 55 en 100% varieert.  Het moet soms wel eerst vrijgespeeld worden, maar dat is voor de fanatieke gokker meestal niet zo’n probleem. Ook deze bonus is er om te zorgen dat gokkers worden gemotiveerd om verder te spelen.

Betrouwbaarheid

Heb je de voorwaarden gelezen en klinkt de bonus nog steeds een beetje té mooi om waar te zijn? Dan heb je misschien met onbetrouwbare mensen te maken. Wij raden natuurlijk uitsluitend betrouwbare bookmakers aan, maar als je zelf gaat zoeken is er een kans dat je oplichters treft. Kijk daarom eerst of de betreffende bookmaker in het bezit is van een officiële licentie. Meer informatie is hier [artikel welke bookmaker kies jij] te vinden.

De beste bonussen

Wil jij altijd en overal geïnformeerd worden over de beste bonussen? Zorg er dan voor dat je onze andere artikelen leest en alle nieuwtjes in de gaten blijft houden. Wij zitten dicht op de bookmakers en houden volgen het voetbalnieuws op de voet. Daardoor kunnen we onze bezoekers gemakkelijk en snel van de meest recente informatie voorzien. Met name onze uitgebreide bookmaker recensies zijn de moeite waard.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.