Bingoal review

Bingoal

Wedden op voetbal bij Bingoal

Heb je het idee dat je veel verstand van voetbal hebt? En wil je met dit verstand geld gaan verdienen? Dat is mogelijk door de juiste weddenschappen op voetbalwedstrijden te plaatsen. Om de juiste weddenschappen te kúnnen plaatsen, heb je echter niet alleen verstand nodig. Je hebt namelijk ook een goede bookmaker nodig. Of Bingoal een goede bookmaker is, ga je lezen in deze Bingoal review.

Over Bingoal

De Bingoal bookmaker komt van origine uit België, net zoals Circus. In België wist Bingoal al snel flinke furore te maken, waardoor meer en meer Belgen een account bij deze bookmaker aanmaakten. De goksite Bingoal was én is zodoende in België een groot succes.

Maar, dat was voor het bedrijf achter Bingoal blijkbaar niet genoeg. Toen de Nederlandse overheid aankondigde om de gokmarkt te reguleren, speelde Bingoal hier direct op in. Zij waren dan ook één van de eerste bookmakers die van de Nederlandse overheid een licentie kreeg.

Overigens is Bingoal één van de oudere bookmakers. Deze bookmaker werd namelijk al in 1991 opgericht; destijds lag de focus volledig op de fysieke casino’s. Door de jaren heen heeft men echter doorgehad dat juist op het digitale gebied veel winst behaald kan worden. Daar slaagt men bij Bingoal nu maar al te goed in.

Leuk detail: de naam van deze bookmaker. Zie jij van welke twee woorden de naam van deze bookmaker gemaakt is? Juist; het is een combinatie van Bingo en Goal. Een leuke naam die perfect past bij het aanbieden van sportweddenschappen!

Het spelaanbod bij Bingoal

Dat de Bingoal bookmaker in België zo groot geworden is, is aan tal van factoren te danken. Eén van de belangrijkste factoren hierbij is zonder twijfel het uitgebreide spelaanbod. Als je nú naar het spelaanbod van Bingoal kijkt, weet je niet waar je naar moet kijken.

Ga voor de grap maar eens naar bingoal.nl. Als je op deze website uitkomt, zie je direct allerlei weddenschappen naar voren komen. Als je op één van de sporten klikt, zie je nóg meer weddenschappen naar voren komen.

Per sport vind je bij Bingoal héél veel wedstrijden terug, waarbij dit bij de sport voetbal extreem is. Als je uitsluitend op voetbal wilt wedden, zit je hiervoor bij Bingoal dus goed. Je kunt echter bij deze bookmaker ook op minder bekende sporten gokken.

Binnen het aanbod van voetbalweddenschappen valt de diversiteit op. Je kunt op wedstrijden uit allerlei competities en landen wedden. Per wedstrijd vind je bovendien tal van soorten weddenschappen terug. Uiteraard is de hoeveelheid soorten weddenschappen wel afhankelijk van de wedstrijd, de competitie en de teams.

Wat zijn de voordelen van Bingoal?
Om deze Bingoal review te kunnen schrijven, hebben wij deze bookmaker uitgeprobeerd. We merkten al snel op dat deze goksite aan veel van onze wensen voldoet. Over de belangrijkste voordelen vertellen we je hieronder graag meer.

Prima spelaanbod

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is het spelaanbod bij Bingoal geweldig. Je kunt uit tal van sporten kiezen, uit héél veel voetbalwedstrijden en uit heel veel soorten weddenschappen. Ongeacht wat voor weddenschappen je wilt plaatsen, is dat bij Bingoal Nederland dus mogelijk.

Interessante bonussen

Een Bingoal bonus is volgens ons per definitie interessant. Als je bijvoorbeeld een nieuwe speler bent, krijg je een 100% bonus tot een bedrag van 250 euro. Vrij uniek, aangezien dit bij veel nadere bookmakers niet het geval is.

Ook voor de bestaande spelers komt Bingoal regelmatig met leuke bonussen. Hou daarvoor je inbox en mail goed in de gaten, zodat je geen bonus meer hoeft te missen.

Goed werkende website

De website van Bingoal vinden wij ook een belangrijk voordeel. De website zit technisch goed in elkaar, waardoor de website gewoonweg prima werkt. De website laadt snel, is op meerdere aspecten snel en doet zijn werk gewoon prima.

Daarbij zijn wij ook van mening dat de website fraai is om te zien. De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk navigeren en je vindt snel de gewenste sport of wedstrijd.

Betrouwbaar en veilig

Dat Bingoal veel ervaring heeft, blijkt duidelijk uit de betrouwbaarheid. Je kunt met een gerust hart bij deze bookmaker een account aanmaken en vervolgens geld storten. Hierbij hoef je ook niet over je veiligheid in te zitten. Je persoonlijke gegevens worden veilig bewaard, terwijl het surfen op Bingoal.nl ook veilig is.

Live wedden

Heb je interesse om bij Bingoal op live wedstrijden te wedden? Dat is goed mogelijk! Bij Bingoal live wedden is om meerdere redenen namelijk een feestje. Ten eerste is het fijn dat je uit veel wedstrijden kunt kiezen, terwijl je ten tweede ook nog uit veel weddenschappen per wedstrijd kunt kiezen. Ten derde is het super dat de website zo snel is. Je hoeft hierdoor nooit te wachten totdat een pagina geladen wordt. Wel zo prettig, aangezien het bij live wedden op Bingoal op snelheid en timing aankomt.

Wat zijn de nadelen van Bingoal?

Zijn wij voor de volle 100% overtuigd van Bingoal Nederland? Nee, dat is niet het geval. Wij vinden dit een prima bookmaker, maar je zou toch ook met enkele nadelen rekening moeten houden. Dit is overigens bij alle andere bookmakers ook het geval.

Matige content

Als je op de website van Bingoal een kijkje neemt, valt de content mogelijk direct op. Wij hadden in ieder geval het idee dat de content door een Belg geschreven is. Aangezien de Vlaamse en Nederlandse taal toch verschillend zijn, kan Bingoal op dit gebied nog de nodige groei behalen.

Niet de snelste uitbetaling

Wil je snel geld van je Bingoal account naar je bankrekening overmaken? Dan moet je met enige vertraging rekening houden. Na het wedden op Bingoal hebben wij in ieder geval opgemerkt dat de uitbetaling lang kan duren.

Klantenservice kan beter

Het gokken op Bingoal verloopt zelf prima, maar je kunt altijd tegen een probleempje aanlopen. Mocht dit het geval zijn, is het jammer dat je niet volledig op de klantenservice kunt bouwen. Dit komt onder meer doordat je alleen per mail contact met de klantenservice op kunt nemen.

Overigens verwachten wij op dit punt wel snel verbetering. Wij verwachten zelf dat Bingoal een live chat functie aan de website toe gaat voegen.

Een account aanmaken bij Bingoal

Heeft deze Bingoal review je weten te overtuigen? En wil je daarom zo snel mogelijk een account aanmaken? Dat is mogelijk. Wij hebben opgemerkt dat het aanmeldproces via Bingoal.nl snel en soepel verloopt.

Nadat je alle gegevens ingevuld hebt, krijg je een mailtje in je inbox. In deze mail vind je een link, waarmee je je account kunt verifiëren. Nadat je ook dat gedaan hebt, kun je een kopie van je ID of paspoort uploaden. Vervolgens kun je geld naar je account storten en geld verdienen!

Onze Bingoal beoordeling

Over deze van origine Belgische bookmaker zijn wij te spreken. De Bingoal bonussen zijn interessant, het spelaanbod is interessant, de website functioneert prima en de odds zijn prima. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zou je echter ook met enkele kleine nadelen rekening moeten houden.

Desalniettemin raden wij je aan om een account bij Bingoal aan te maken. Aan het gokken op Bingoal.nl ga je volgens ons veel plezier beleven.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.