Betsson

Betsson review

Het Zweedse Betsson is al jarenlang een begrip in het voetbalwedden. Met meer dan 50 jaar ervaring in de gokwereld was de stap naar sportweddenschappen niet onwaarschijnlijk. En met succes. Betsson kreeg officiële licenties, hanteert hoge limieten en blinkt uit als het gaat om klantenservice. Alles is goed geregeld bij dit Zweedse bedrijf. Toch zijn er wel enkele kleine nadelen. Hoe dit precies zit lees in je de onderstaande. recensie.

Bonusacties bij Betsson

Bij Betsson kun je een aantal aantrekkelijke bonussen verwachten. Bij het aanmelden komt men al snel met een 100% stortingsbonus. Hierdoor is het mogelijk om je eerste storting te verdubbelen. Betsson is misschien niet de enige bookmaker die dit zo doet, maar dat maakt het niet minder leuk.

Daarnaast zijn er nog genoeg andere acties. Met name de live weddenschappen worden actief gepromoot. Iedereen welke doordeweeks € 10,- of meer inzet op een sportweddenschap, ontvangt daardoor een risicovrije weddenschap ter waarde van € 5,-. Hierbij kun je in het weekend wedden op een grote live voetbalwedstrijd. Daarnaast worden ook andere sporten in het zonnetje gezet. Denk aan de Olympische Spelen of het NBA-seizoen. Tijdens deze evenementen worden er volop bonussen uitgedeeld, wat weer extra motivatie is om een weddenschap aan te gaan.

Betsson’s quoteringen

Alhoewel Betsson één van de betere bookmakers is, zijn de quoteringen niet hoogstaand. Mocht jij puur voor de winst willen gaan, dan is Betsson dus misschien niet de juiste keuze. Desondanks zijn er vele spelers die vanwege de grote naam gewoon een account aanmaken zonder hierbij na te denken. In principe niet erg, omdat Betsson verder een prima bookmaker is. Toch geeft dit aan hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Want wanneer je hoge quoteringen een must vindt, dan kun je Betsson misschien beter vermijden.

De minimale inzet bedraagt 10 cent. In combinatie met de wat lage quoteringen lijkt het erop alsof Betsson zich met name op de hobbygokker focust. Dit is echter niet helemaal waar. De maximale winst is namelijk maar liefst € 100.000,- per weddenschap. Het maximum per dag is € 250.000,- en € 500.000 is het limiet per week. Zulke hoge limieten komen nauwelijks voor en onderscheiden Betsson van de rest.

Betsson heeft een hoogstaande klantenservice

Betsson staat bekend om de transparante houding. Ze hebben niet voor niets de Customer Services Operator 2017 titel gewonnen. Het is mogelijk om zowel via live chat, mail als telefonisch contact op te nemen. Hierbij staan overal de gemiddelde reactietijden aangegeven, zodat je weet waar je aan toe bent. Naast de goede live chat hebben ze bij Betsson ook een uitgebreide FAQ-pagina, waardoor de kans groot is dat je vraag er al bijstaat. In sommige gevallen is contact opnemen dus niet eens nodig. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je altijd nog terugvallen op de kwalitatief hoogstaande helpdesk waar men je graag verder helpt.

Mobiele Betsson app

Het zou vreemd zijn als Betsson geen mobiele app zou hebben. Gelukkig heeft het Zweedse bedrijf ook daaraan gedacht. Er is een app waarmee precies hetzelfde kan als de reguliere website. Waaronder je saldo verhogen, statistieken bekijken en live wedstrijden volgen. De mobiele  website is tevens ook van dezelfde kwaliteit. Of je nou via je laptop  wilt gokken of liever je tablet gebruikt, het kan allemaal bij Betsson.

Betsson VIP Club

Betsson heeft zelfs een ware VIP Club. Wat dit precies voorstelt? Ieder nieuw lid van Betsson wordt automatisch hieraan toegevoegd. Dit klinkt nietszeggend, maar heeft wel degelijk meerwaarde. Je kunt hierdoor namelijk VIP points verdienen.

Bij iedere weddenschap die je aangaat krijg je VIP points. Hiermee zijn dan weer zogeheten Betsson points te verdienen, welke je kunt omzetten in geld. Hoe meer VIP points, hoe hoger je niveau is. Je begint met ‘Brons’ en bij 15 VIP points wordt je ‘Zilver’. Wanneer je dit bereikt, worden je VIP points verdubbeld en vervolgens omgezet in Betsson points. Dan heb je nog ‘Goud’, een status voor mensen met meer dan 50 VIP points. Hierbij worden je punten zelfs verviervoudigd.

Deze constructie lijkt misschien ingewikkeld, maar het is een leuke manier om extra speelgeld te verkrijgen. Het gaat uiteindelijk maar om enkele euro’s, maar deze zijn toch weer mooi meegenomen. Altijd leuk om een nieuwe spelmethode mee uit te proberen.

Conclusie over wedden bij Betsson

Betsson is een van de grootse en beste bookmakers van Europa. De mogelijkheden zijn ruim en de website functioneert goed. Ook de app en mobiele website bevielen ons goed. Zoals je hebt kunnen lezen is de klantenservice tevens ook hoogstaand. Het enige nadeel zijn de lage quoteringen, welke elders vaak wat hoger zijn.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.