Betsafe

 

Betsafe review

Betsafe is al meer dan 10 jaar een begrip. De bookmaker begon in 2006 en groeit nog dagelijks. Het is inmiddels een grote speler in het wereldje maar nog altijd toegankelijk aangezien Betsafe gokkers uit alle delen van de wereld heeft. Bij bookmaker Betsafe zijn Europese spelers van harte welkom. In deze review vertellen we alles over de voor- en nadelen van Betsafe.

Gebruiksvriendelijk

Betsafe staat onder andere bekend om de gebruiksvriendelijkheid. De website is zo’n beetje van alles voorzien. Je kunt er gemakkelijk weddenschappen vinden en het is tevens mogelijk om live wedstrijduitslagen te volgen. De is verder vrij snel, dit in tegenstelling tot sommige concurrenten waarbij je soms minutenlang moet wachten voordat de pagina’s geladen zijn.

Een klein nadeel is echter dat de website van Betsafe niet in het Nederlands weergegeven kan worden. Het is aan jou om te bepalen of je dit storend vindt.

Toegankelijk

Naast de gebruiksvriendelijke website is er nog een reden dat Betsafe zo toegankelijk is. De minimale geldstorting is namelijk slechts 10 euro. Ook is het mogelijk om vanaf 10 cent te wedden. Hierdoor hoef je als gebruiker niet perse veel risico te lopen. Ideaal dus voor beginners en mensen die het gewoon eens willen proberen. Uiteraard kun je er ook gewoon terecht als je een groter budget hebt.

Uitgebreide statistieken

We hadden het hierboven al over de uitgebreide statistieken op de website van Betsafe. Hierdoor kun je jezelf als gokker makkelijk voorbereiden op je komende weddenschap.

Er is veel informatie te vinden, al verschilt deze echter wel per sport en competitie. De ene keer zie je slechts wat achtergrondinformatie, de andere keer zijn er uitgebreide analyses van wedstrijden te zien. Ideaal dus om een goede strategie te bedenken.

Is Betsafe ook echt safe?

Ook niet onbelangrijk: is Betsafe veilig om te gebruiken? Gelukkig wel. Zowel de Britse Gambling Commission als Malta Gaming Authority hebben de bookmaker een licentie verleend. Deze licenties krijg je echter niet zomaar, wat aangeeft dat Betsafe wel degelijk betrouwbaar is. Dit geeft je als gokker een veilig gevoel.

Desondanks is het natuurlijk nog steeds mogelijk om teveel geld uit te geven. Alhoewel je dit zelf in de hand zou moeten houden, heeft Betsafe ook hier aan gedacht: het is namelijk mogelijk om een limiet in te stellen voor hoeveel je kunt uitgeven. Dit kan op maandbasis, maar ook per week of dag.

Social Media

Het valt op de Betsafe erg actief is op social media. De bookmaker heeft niet alleen eigen Facebook-pagina, maar is ook te vinden via Twitter, instagram en zelfs Youtube. Vooral het Youtube-kanaal schijnt er de moeite waard te zijn. Hierop staan niet alleen filmpjes rondom voetbal, maar ook sporten als rugby en boksen. Leuk voor mensen die van een beetje verdieping houden.

Betsafe app

Veel bookmakers hebben tegenwoordig een app en ook Betsafe doet daar aan mee. Zowel mensen met een iPhone als Androidtoestel kunnen meedoen. De app werkt eigenlijk net zo handig als de website. Niet alleen kun je snel en gemakkelijk actuele statistieken bekijken, ook is geld storen geen enkel probleem.

Uitbetaling via Betsafe

Een ding wat natuurlijk niet vergeten mag worden is de uitbetaling. Bij Betsafe kun je al bij 20 euro een uitbetaling aanvragen. Het is hierdoor heel laagdrempelig om winst te maken. Het duurt niet lang voordat je het geld binnenkrijgt, aanvragen worden vaak al verwerkt binnen één werkdag. Het is niet voor niets dat Betsafe zichzelf de snelst uitbetalende bookmaker noemt.

Betsafe klantenservice

Ook de klantenservice van Betsafe is top. Allereerst is de pagina met veel gestelde vragen duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor kun je er gemakkelijk achter komen of jouw vraag als gesteld is en wat daarop het antwoord was.

Heb jij echter een vraag die er niet bij staat? Geen probleem. De medewerkers van Betsafe zitten 24/7 klaar om je te helpen. Je kunt zowel telefonisch als via email contact opnemen. Er is ook een live chat waarmee je Betsafe kunt bereiken.

Al met al een geweldig systeem. Betsafe heeft zich zelfs kunnen plaatsen in een officiële Britse lijst met de 50 beste klantenservices van het land. Een prestatie waar ze zeker trots op mogen zijn. Er zijn echter geen Nederlanders werkzaam bij de helpdesk, wat voor een enkeling misschien problematisch kan zijn.

Conclusie over bookmaker Betsafe.com

Betsafe scoort eigenlijk op alle vlakken wel goed. De website is overzichtelijk, het wedaanbod groot en ook de klantservice functioneert goed. Tevens is met minimale inzet van slechts 10 cent ook de kleine gokker van harte welkom. Reden genoeg om het zelf eens uit te proberen!

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.