Betfirst

Betfirst review

Ook in België zijn bookmakers gevestigd. Het in 2012 opgericht Betfirst is daar een goed voorbeeld van. Men wist al snelle vele Europese gokkers voor zich te winnen. Met name de aantrekkelijke welkomstbonus droeg hieraan bij. Wij verdiepten ons in het Belgische bedrijf en delen hierbij onze ervaringen.

Betfirst: Risicovrije weddenschap t.w.v. € 100

Allereerst waren we benieuwd of je bij Betfirst zou kunnen rekenen op een welkomstbonus. Dit blijkt gelukkig wel het geval. Men maakt echter geen gebruik van de welbekende stortingsbonus. Veel bookmakers bieden namelijk de mogelijkheid om, mits je aan de voorwaarden voldoet, je eerste storting te verdubbelen. Betfirst komt daarentegen met een risicovrije weddenschap ter waarde van maximaal € 100,-. Dat betekent dat als je bij je eerste weddenschap verliest, je het geld terugkrijgt. Wanneer je wint mag je de winst echter gewoon houden.

Dit is natuurlijk een leuke binnenkomer en maakt het spelen bij Betfirst meteen al een stuk leuker dan bij sommige concurrenten. De welkomstbonus is echter maar een klein detail, dus we waren vooral ook benieuwd naar wat de bookmaker nog meer te bieden heeft.

Promotieacties bij Betfirst

Veel bookmakers bieden naast een welkomstbonus ook allerlei promotieacties aan om gokkers te blijven motiveren. Het is namelijk de bedoeling dat spelers geprikkeld blijven, want anders haken ze misschien af. Vandaar dat Betfirst een complete pagina met promoacties gemaakt heeft.

Er is onder andere een zogeheten ‘vriendenbonus’ waarvoor je in aanmerking komt wanneer er mensen jouw naam noemen bij het registeren. Je kunt hierdoor al snel € 10,- bonus verdienen en als je 4 mensen laat aanmelden zelfs € 20,-. Altijd leuk meegenomen.

Betfirst speelt ook in op grote wedstrijden en belangrijke toernooien. In veel gevallen kun je rekenen op een speciale actie of bonus. Zorg er daarom voor dat je de promopagina regelmatig blijft bekijken.

Live weddenschappen

Iedere bookmaker heeft zo haar eigen specialiteiten. Bij Betfirst is dit onder andere het live wedden op voetbalwedstrijden. Het is namelijk mogelijk om via Betfirst TV live beelden van wedstrijden te bekijken. Mocht je de behoefte hebben om in te zetten, dan kun je dat dan ter plekke doen. Uiteraard kun je als je wilt ook alleen eerst even kijken en daarna toch besluiten om niks in te zetten.

Gemiddelde quoteringen bij Betfirst

Als het gaat om quoteringen is Betfirst eigenlijk vrij gemiddeld. Deze zijn niet heel hoog, maar ook weer niet heel laag. Een beetje vergelijkbaar met het gros van de concurrentie dus. Mocht je een beetje slim spelen dan is er natuurlijk genoeg winst te maken, maar als je puur voor hoge quoteringen gaat dan is Betfirst geen uitschieter.

Informatieve website

Een goede strategie baseer je op de juiste informatie. Vandaar dat bookmakers vaak ook uitslagen en andere statistieken aanbieden via hun website. Bij de ene bookmaker is dit echter overzichtelijker gepresenteerd dan bij de ander. De site van Betfirst heeft bovengemiddeld veel informatie. Je kunt er naast complete lijsten veel vinden over de quoteringen. Gelukkig is alles wel heel overzichtelijk ingedeeld zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Betfirst op je mobiel

Heeft Betfirst ook een eigen app? Jazeker en deze werkt vrij goed. Je kunt er net zoveel mee als bij de reguliere website. Dit maakt Betfirst overal toegankelijk en dat is wat ons betreft een pluspunt. Zowel iPhone als Androidgebruikers kunnen de app installeren. Tevens hebben mobiele spelers recht op een eigen bonus voor als ze de eerste keer spelen. Je kan in dit geval namelijk een gratis weddenschap krijgen. Dus genoeg redenen om Betfirst ook eens via je mobiel te gebruiken.

Betalen met iDEAL

Een belangrijk onderdeel van het voetbalwedden is natuurlijk het storten van geld, aangezien dit nodig is om te kunnen inzetten. Bij Betfirst kun je gebruik maken van creditcard, Paysafecard, Skrill, Neteller, HiPay en zelfs iDEAL. Met name dat laatste zullen veel Nederlandse spelers kunnen waarderen.

Betfirst klantenservice

Het kan altijd voorkomen dat er onduidelijkheden zijn, bijvoorbeeld met de betaling. In dat geval kun je aankloppen bij de klantenservice. Bij Betfirst kun je snel een antwoord verwachten wanneer je belt of contact opneemt via de live chat. Een email sturen is ook mogelijk. Men heeft zelfs een postadres, dus brieven sturen zou in theorie ook kunnen. Natuurlijk zullen weinig gokkers dit doen, maar het geeft wel aan dat Betfirst een transparant bedrijf is dat er alles aan doet om klanten te woord te staan.

Conclusie over wedden bij Betfirst.be

Betfirst is een zeer fijne bookmaker waarbij zo’n beetje alles in orde is. Er zijn leuke bonussen, de livestream werkt goed en je kunt zelfs met iDEAL betalen. Wat ons betreft een aanrader, ook vanwege de transparante klantenservice. De quoteringen zijn echter niet veel hoger dan de concurrent. Mocht jij echt de allerhoogste noteringen willen, denk dan nog even na voordat je een account aanmaakt.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.