BetCity review

Een leuk zakcentje verdienen en veel plezier maken? Met het plaatsen van weddenschappen op voetbalwedstrijden kún je van deze twee voordelen genieten. Om hier daadwerkelijk van te genieten, zou je ten eerste een account bij een goede bookmaker aan moeten maken. Of BetCity een goede bookmaker is, ga je lezen in deze BetCity review. In deze review kijken wij kritisch naar de goksite Betcity, delen we onze bevindingen en vellen we ons eindoordeel.

Over BetCity

Voor de historie van het bedrijf BetCity moeten we ruim 40 jaar terug de tijd in. Destijds begon men al met het aanbieden van weddenschappen en casinospellen. Al in 2000 kwam de focus bij dit bedrijf op het online gebied te richten. Het team van BetCity had tijdig door dat de toekomst van de sportweddenschappen op het online vlak zou komen te liggen.

Dat BetCity door de jaren heen zó zou groeien, had waarschijnlijk niemand verwacht. Op dit moment is BetCity één van de grotere bookmakers in ons land. Uiteraard is dit ook te danken aan de licentie door de Nederlandse overheid aan deze bookmaker werd verstrekt. Door deze licentie is BetCity in staat om legaal sportweddenschappen aan te bieden.

Op wie richt BetCity zich precies? Vooral op de slimme spelers. De slogan van BetCity is namelijk ‘Slimme spelers kiezen BetCity’. Of wij het met deze slogan eens zijn? Dat vertellen we je graag in deze BetCity review. We kunnen in ieder geval stellen dat deze bookmaker ons positief heeft weten te verrassen!

Spelaanbod bij BetCity

Vind je het leuk om weddenschappen op voetbalwedstrijden te plaatsen? Dan kom je bij BetCity wel aan je trekken. Bij de BetCity bookmaker heb je namelijk de keus uit heel veel sportwedstrijden, heel veel voetbalwedstrijden en heel veel soorten weddenschappen.

Je kunt nu direct een willekeurige voetbalcompetitie roepen. Grote kans dat je die competitie in het aanbod van BetCity aantreft. Het aanbod is oprecht divers, uitgebreid en veelbelovend te noemen. Dit geldt overigens niet alleen voor de hoeveelheid competities, maar ook voor de hoeveelheid wedstrijden.

Verder zijn wij enthousiast over de hoeveelheid weddenschappen. Op een willekeurige voetbalwedstrijd kun je tal van weddenschappen plaatsen. Denk hierbij aan een handicap, aan aantal doelpunten en aan player specials. Onder aan de streep zijn wij erg te spreken over het spelaanbod bij BetCity.

Wat zijn de voordelen van BetCity?

Ben je op dit moment op zoek naar een goede bookmaker? Dan zit je op onze website in ieder geval goed. Op onze website vind je immers allerlei reviews over de populairste bookmakers van dit moment. In deze BetCity review vertellen wij je graag alles over déze bookmaker.

We kunnen verklappen dat deze bookmaker ons heeft weten te verrassen. Dit is onder meer aan onderstaande voordelen te danken.

Interessant spelaanbod

Zoals hierboven al gesteld, is het spelaanbod bij BetCity interessant. Je kiest uit heel veel voetbalcompetities, je kiest uit heel veel voetbalwedstrijden en je kiest uit heel veel soorten weddenschappen.

Vind je het ook leuk om af en toe op andere sporten te wedden? Dat is uiteraard ook mogelijk bij BetCity. Je kunt op nagenoeg alle sporten wedden, waaronder ook tal van kleinere sporten.

Wed je het liefste op de grotere voetbalcompetities? Dan zit je bij BetCity helemaal als gegoten. Als je bijvoorbeeld op een Premier League wedstrijd wilt wedden, heb je uit méér dan 350 weddenschappen de keuze.

Volledig in het Nederlands

Een bijzonder sterk punt van BetCity is de taal. De gehele website én de klantenservice zijn volledig in het Nederlands. Dit betekent dat je op de website op een aangename en fijne manier kunt surfen. Ook als je de Engelse taal niet machtig bent. Je hebt de Engelse taal bij BetCity immers helemaal niet nodig.

Zit je met een vraag, klacht of opmerking? Dan staat de klantenservice graag voor je klaar. Een belangrijk voordele van deze klantenservice is dat alle communicatie in het Nederlands verloopt. Dit maakt het contact opnemen met de klantenservice een stuk laagdrempeliger.

Fijne en overzichtelijke website

Toen wij voor het eerst een kijkje op www.betcity.nl namen, waren wij direct enthousiast. De website oogt namelijk overzichtelijk, ziet er netjes uit en spreekt direct tot de verbeelding.

Toen we eenmaal van de website gebruik maakten, viel de snelheid ons op. Als je bijvoorbeeld op een wedstrijd klikt, zie je binnen een seconde de mogelijke weddenschappen. Je hoeft nooit te wachten totdat de website van BetCity geladen is. Wedden op BetCity.nl is volgens ons zodoende erg fijn.

Maak je je wel eens zorgen over je online veiligheid? Dat is bij BetCity nergens voor nodig. De veiligheid is prima op orde, zowel op het gebied van privacy als op de website.

Prima odds

Bij het plaatsen van een weddenschap kijk je uiteraard altijd naar de odds. Als wij naar de odds van BetCity kijken, worden we direct blij. Deze bookmaker hanteert namelijk vrij hoge odds, waardoor je per inzet meer geld kunt verdienen.

Hoe deze odds tot stand komen? Dat is te danken aan de software waar BetCity gebruik van maakt; Kambi. Veel andere bookmakers gebruiken deze software overigens ook!

Prima klantenservice

De klantenservice van BetCity doet volgens ons prima zijn werk. De medewerkers zijn deskundig, staan graag voor je klaar en zijn op meerdere manieren te bereiken:

  • Per live chat: via het icoontje op de website
  • Per mail: je kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected]
  • Per telefoon: je kunt hiervoor bellen naar 0800 238 24 89

Dat de klantenservice volledig in het Nederlands communiceert, is uiteraard ook fijn.

Wat zijn de nadelen van BetCity?

Als je een account bij BetCity aan wilt maken, zou je ook met enkele nadelen rekening moet houden. De belangrijkste nadelen bespreken we hieronder in het kort.

Beperkt aanbod van live weddenschappen

Wil je bij BetCity live wedden? Dan merk je al snel op dat het aanbod relatief beperkt is. Het aanbod is qua wedstrijden beperkt, maar ook qua spelaanbod per wedstrijd. Voor live wedden zou je – wat ons betreft – vooralsnog beter voor een andere bookmaker kunnen kiezen.

Niet altijd even duidelijke bonussen

Wil je van een BetCity bonus genieten? Doe dan heel goed onderzoek naar de voorwaarden die gesteld worden. Wij hebben opgemerkt dat de bonussen niet altijd even duidelijk zijn qua voorwaarden.

Een account aanmaken bij BetCity?

Wil je graag bij BetCity een account aanmaken? Dit doe je op een snelle, fijne en handige manier. Je hoeft alleen maar een kort stappenplan te doorlopen, waarbij je de nodige gegevens in moet vullen. Doe dit altijd naar waarheid, aangezien de waarheid een leugen altijd achterhaalt.

Bij de goksite BetCity valt ook hierbij de snelheid op. Je maakt binnen de kortste keren een account aan, waarna je snel de gewenste weddenschappen kunt plaatsen. Bij BetCity wedden is al met al een groot feest!

Onze BetCity beoordeling

Vanaf het eerste moment hebben wij een goed gevoel bij deze bookmaker gehad. De website oogt erg fraai, de website is volledig in het Nederlands en het spelaanbod is prima. Ook de odds zijn prima, evenals de uitmuntende klantenservice.

Onder aan de streep vellen wij dan ook een positieve eindconclusie: BetCity is één van de betere bookmakers van dit moment. Bij BetCity geniet je van veel weddenschappen, geniet je van prima randvoorwaarden en geniet je van veel plezier. Dat laatste is uiteraard ook niet onbelangrijk!

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.