Bet777

Bet777 review

Bet777 is een Belgische bookmaker die pas sinds een paar jaar sportweddenschappen online heeft staan. Toch hoeft dit uiteraard nog niks te zeggen over de kwaliteit. De bookmaker heeft zijn licentie netjes op orde en ook de website oogt professioneel. Hoe zit het met de rest? Wij besloten om Bet777 eens goed te bekijken en ons oordeel met jullie te delen.

Bet777 biedt een groot aanbod

Het eerste dat ons opviel was het grote aanbod sportweddenschappen. Naast voetbal zijn er vele andere sporten die vertegenwoordigd zijn. Wij vinden dit natuurlijk een pluspunt, al zijn we toch het meest geïnteresseerd in voetbal. Het is mogelijk om zowel op Nederlandse als Internationale clubs te wedden. Tevens behoren ook de grote toernooien en competities tot de mogelijkheden. Mocht je toch even wat minder zin hebben in het voetbal, dan kun je altijd nog uit één van de vele andere sporten kiezen.  Toch lijkt ons dat met meer dan 100 voetbalweddenschappen vrij onwaarschijnlijk.

Mooie welkomstaanbieding

Wie wil wedden bij een bookmaker, moet daarvoor eerst een account aanmaken. Bij veel sites krijg je daarbij meteen een leuke welkomstbonus. In veel gevallen betreft het hier een stortingsbonus, waarbij het bedrag dat je als eerste erop zet verdubbeld zal worden. Bij Bet777 pakt men het net wat anders aan. Je krijgt geen stortingsbonus, maar een risicovrije weddenschap. Dit betekent dat je een keer kunt wedden zonder daarbij verlies te kunnen draaien. Wanneer je niet wint krijg je het ingezette geld namelijk weer terug. Heb je wel gewonnen? Dan krijg je gewoon je winst uitgekeerd.

Betaalmogelijkheden bij Bet777

Voordat je geld kunt storen is het raadzaam jezelf eens te verdiepen in de betaalmogelijkheden. Deze verschillen namelijk per bookmaker. Bet777 maakt het mogelijk om via bankoverschrijving, PayPal en Mister Cash te betalen. Heb jij de voorkeur aan een e-wallet? Dat is ook mogelijk. Bet777 accepteert zowel  Skrill als Neteller. Hierdoor zit er vast een mogelijkheid bij die bij jou past. Het is sowieso slim om jezelf eens te verdiepen in een e-wallet, aangezien veel online gokkers hier al gebruik van maken.

Quoteringen

Bet777 mag dan wel een prima functioneerde website hebben, hoe zit het met de quoteringen? Als die laag zijn, dan zullen er toch veel gokkers afhaken. Want dit blijft toch een van de belangrijkste dingen in het voetbalwedden. Bij lage quoteringen valt er namelijk aanzienlijk minder winst te maken en dat is nou eenmaal waar veel spelers het om doen.

Gelukkig scoort Bet777 ook op dit vlak veel punten. De noteringen zijn bovengemiddeld hoog en zullen daardoor veel spelers trekken. Wij raden het daarom aan om vandaag nog een account aan te maken, er is hier namelijk veel geld te verdienen!

Live weddenschappen

Veel mensen die graag wedden op voetbal doen dat bij voorkeur live. Dit natuurlijk vanwege de spanning. Mocht jij dat herkennen, dan ben je bij Bet777 aan het juiste adres. Er is een speciaal gedeelte voor live wedstrijden waarbij duidelijk wordt aangegeven wie er spelen. De quoteringen staan daarnaast ook vermeldt, dus handig voor wanneer je meteen wilt inzetten. Je weet direct waar je als speler aan toe bent.

Bet777 Klantenservice

Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen bekijken we altijd de klantenservice van de betreffende bookmaker. Bij Bet777 is deze gewoon in orde en hebben we er niets op aan te merken. Je kunt ze bellen, maar ook een email sturen. Alhoewel hierop vrij snel geantwoord wordt, is de aanwezige live chat misschien nog wel beter voor spelers die graag direct een reactie hebben.

Bet777 op je mobiel

Bet777 is altijd en overal te bereiken, dus ook op je smartphone. De mobiele site werkt prima en je kunt er over het algemeen net zoveel mee als bij de reguliere site. Een app heeft de bookmaker echter nog niet ontwikkeld. Het is te hopen dat deze er snel komt, want de meeste gokkers hebben toch wel behoefte aan een speciale applicatie. Wat ons betreft het enige minpuntje aan Bet777.

Conclusie over bookmaker Bet777

Wat ons betreft is Bet777 een goede bookmaker. Er is een ruim aanbod aan weddenschappen zodat je jezelf in ieder geval niet hoeft te vervelen. De welkomstaanbieding is erg aantrekkelijk, waardoor het spelen meteen al een stuk leuker wordt. Het allerbeste zijn echter nog wel de quoteringen, die dus bovengemiddeld goed zijn. Heb je nog meer redenen nodig om jezelf bij Bet777 aan te melden? Er is wel één klein minpuntje en dat is het ontbreken van de smartphone app. De mobiele site is verder prima, al is een app tegenwoordig gewoon onmisbaar. We hopen dat die er in de toekomst nog zal komen.

18plus
SPEEL BEWUST 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.