Bet365 review

Het plaatsen van een weddenschap op een voetbalwedstrijd is onwijs leuk. Je kunt hier geld mee verdienen, terwijl je ook nog met extra spanning naar de wedstrijd kijkt. Om hier zoveel mogelijk van te kunnen genieten, is het aan te raden om voor een goede bookmaker te kiezen. Is de bookmaker Bet365 een goede keuze op dit gebied? Je gaat het lezen in deze Bet365 review.

Over Bet365

De geschiedenis van Bet365 leest als een damesboek weg. Dit bedrijf werd namelijk in 2000 door een Engelse vrouw opgericht. Zij begon in een kleine Engelse plaats met haar eigen wedkantoor. Uiteraard vonden veel mannen dit interessant, waardoor het wedkantoor al snel populair werd.

De oprichtster had ook al snel door dat er veel groei op het digitale vlak behaald zou kunnen worden. Ze besloot dan ook om haar pijlen óók op het digitale vlak te richten. Die keuze heeft bijzonder goed uitgepakt: wereldwijd is Bet365 op dit moment één van de beste en populairste bookmakers.

Sinds enige tijd is Bet365 ook in ons land actief. Men vroeg een licentie bij de overheid aan, waarna de licentie uiteraard afgegeven werd aan deze bookmaker. Het is immers niet voor niets dat Bet365 wereldwijd één van de beste bookmakers is.

Het spelaanbod bij Bet365

Wil je wedden op Bet365.nl? Dan kom je al snel tot de nodige inzichten. Eén van de eerste inzichten die wij kregen, is dat het aanbod echt ongekend divers is. Bij vrij weinig andere bookmakers kom je zóveel weddenschappen tegen als bij Bet365.

Een leuk detail is dat dit niet alleen voor voetbalwedstrijden geldt. Bij Bet365 vind je veel weddenschappen op voetbalwedstrijden, maar ook op tal van andere sporten. In principe vind je elke mogelijke sport in het spelaanbod bij Bet365.

Bij jou draait het ongetwijfeld vooral om de voetbalwedstrijden. Nou, binnen het aanbod van voetbalwedstrijden weet je niet waar je naar moet kijken. Bet365 heeft voor een ongekend divers aanbod van voetbalcompetities, voetbalwedstrijden en soorten weddenschappen gekozen.

Kom je op het internet een interessante tip over een voetbalwedstrijd tegen? Dan is de kans ongeveer 99% dat je deze wedstrijd in het aanbod van Bet365 vindt. Deze bookmaker richt zich op grote voetbalcompetities, op kleine voetbalcompetities en op onbekende landen. Voordat je het doorhebt, ben je aan het wedden op een vrouwenvoetbalwedstrijd van tweede niveau in Mexico.

Al met al zijn wij over het spelaanbod van Bet365 bijzonder te spreken. Dit is echter niet het enige voordeel, zoals je in deze Bet365 Nederland review gaat lezen.

Wat zijn de voordelen van Bet365?

Om een weddenschap te kunnen plaatsen, heb je geld en een goede bookmaker nodig. Kunnen we stellen dat Bet365 een goede bookmaker is? Ja, dat is absoluut het geval. Wij hebben deze bookmaker uitgebreid kunnen testen, waardoor wij een duidelijk beeld van deze bookmaker hebben gekregen.

Over de goksite Bet365 zijn we simpelweg heel erg te spreken. Dát is onder meer te danken aan onderstaande voordelen.

Indrukwekkend aanbod

Het aanbod van Bet365 is wat ons betreft één van de belangrijkste voordelen. Bij deze bookmaker kun je uit onwijs veel competities, wedstrijden en voetbalweddenschappen kiezen.

Een gevolg hiervan is dat je de gehele week door kunt gokken/wedden. Je moet je afvragen of dit verstandig is, maar bij Bet365 heb je deze mogelijkheid dus wel.

Overzichtelijke website & app

Wij vinden de website, Bet365.nl, opvallend overzichtelijk. In onze ogen komt dit door de kleurstelling, door de lay-out en door de duidelijke weergave. Bij de kleurstelling valt uiteraard direct de gele en groene kleur op.

Verder hebben wij opgemerkt dat de website bijzonder snel is. Zeker als je bij Bet365 wilt live wedden, is dit een belangrijk voordeel. Het live wedden bij Bet365 is sowieso een feestje, waarover later meer in deze Bet365 review.

Niet alleen over de website zijn wij enthousiast, maar ook over de app. De app van Bet365 werkt snel, is overzichtelijk en doet zijn werk meer dan prima. Daarbij is het ook goed om te weten dat het spelaanbod in de app óók zo uitgebreid is.

Veel betaalmethoden en prima voorwaarden

Wil je een storting bij Bet365 doen? Je hebt hiervoor de keuze uit tal van betaalmethoden. Het doet ons goed om te zien dat het hierbij om alle gangbare betaalmethoden gaat.

De voorwaarden die hierbij gesteld worden, zijn wat ons betreft ook prima. Het gaat hierbij onder meer om het minimale stortingsbedrag, maar ook om het minimale uitbetalingsbedrag. Al met al heeft Bet365 haar zaakjes prima op orde.

Live wedden

Bij Bet365 live wedden is waanzinnig leuk en interessant. Dit komt enerzijds doordat het aanbod van live weddenschappen zo divers is. Anderzijds komt dit door de live statistieken. Bet365 is één van de weinige bookmakers die live statistieken verzamelt en deze op haar website deelt. Dankzij deze live statistieken is de kans des te groter dat je een succesvolle live-weddenschap plaatst.

Interessante bonussen

Nadat Bet365 haar licentie had verkregen, wilde men hard groeien. Om dat voor elkaar te krijgen, kwam Bet365 met interessante bonussen op de proppen. Sinds het allereerste moment zijn deze bonussen niet meer verdween. Op dit moment genieten zowel nieuwe klanten als bestaande klanten van prima bonussen bij Bet365. Let bij een Bet365 bonus uiteraard wel goed op de voorwaarden.

Wat zijn de nadelen van Bet365?

Dat wij over deze bookmaker te spreken zijn, blijkt duidelijk uit deze review. Bij Bet365 wedden is volgens ons een feestje, maar je moet wel met enkele nadelen rekening houden. De twee belangrijkste voordelen bespreken we graag hieronder.

Geen perfecte klantenservice

Dat Bet365 niet volledig Nederlands is, blijkt uit de klantenservice. De klantenservice van Bet365 communiceert bijvoorbeeld alleen in het Engels. Heel incidenteel tref je een werknemer aan die Nederlands spreekt, maar dit komt vrij weinig voor. Je zou je vraag daarom in het Engels moeten stellen.

Geen Trustly, Skrill of Neteller

Maak je graag met Trustly, Skrill of Neteller geld over naar je account? Dat is spijtig genoeg bij Bet365 niet mogelijk. Zoals hierboven al aangegeven, kun je gelukkig wel uit veel andere betaalmethoden kiezen.

Een account aanmaken bij Bet365

Wil je graag gaan gokken op Bet365? Om op bet365.nl te kunnen wedden, zou je eerst een account aan moeten maken. Wij hebben zelf ook een account aangemaakt, waardoor wij precies weten hoe dit in zijn werk gaat.

We kunnen hierover kort zijn: het aanmaken van een account bij Bet365 Nederland is een fluitje van een cent. Je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen en aan een paar verplichtingen te voldoen. Dit zijn overigens verplichtingen waar je bij elke bookmaker in ons land aan moet voldoen.

Onze Bet365 beoordeling

Het is de hoogste tijd om deze Bet365 review af te ronden. Dat doen we graag door onze eindconclusie te vellen: Bet365 is één van de beste bookmakers in/van ons land. Deze bookmaker heeft haar zaakjes op orde, biedt ongekend veel weddenschappen aan en hanteert interessante voorwaarden.

Ook het live wedden op Bet365.nl is een belangrijk voordeel. Mocht je op zoek naar dé beste bookmaker van dit moment zijn, kom je al snel bij Bet365 uit. Maak direct een account aan, stort geld naar je account en plaats je eerste weddenschap. Grote kans dat je dit de komende dagen/weekenden/jaren met veel plezier blijft doen!

Bet365 wedden op voetbal
18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.