7 tips voor succesvol wedden op voetbal

Succesvol wedden op voetbal

Voetbalwedden is natuurlijk leuker wanneer je regelmatig wint. Dit is voor de meeste spelers echter niet het geval. Ze doen het namelijk vaak zonder een uitgedachte strategie en maken daardoor zelden winst. Dit terwijl het wel degelijk mogelijk is om vaker te winnen, zolang je maar slim speelt. Hoe je dat precies doet? In dit artikel delen wij 7 tips om succesvol te wedden op voetbal.

1. Verdiep jezelf in de wedkantoren

Met name als beginner is de kans groot dat je door de wedkantoren het bos niet meer ziet. Toch is het verstandig om eens op onderzoek uit te gaan. Wanneer je inzicht hebt in hoe de verschillende bookmakers in elkaar steken, wordt het een stuk makkelijker om een strategische weddenschap aan te gaan. In het begin lijkt het misschien ingewikkeld, maar neem er even de tijd voor. Het zal vanzelf makkelijker worden.

2. Begin rustig

Het kan verleidelijk zijn om direct veel geld in het voetbalwedden te steken. Vooral als je een keer gewonnen hebt. Het is echter verstandiger om rustig te beginnen en niet meteen al je geld uit te geven. Wanneer je doorhebt hoe het spelletje werkt is de kans dat je wint namelijk veel groter. Bewaar dus wat geld voor het moment dat je er goed in begint te worden.

3. Houd je hoofd koel

Emotie zorgt er soms voor dat mensen gekke dingen uithalen. Ook in de gokwereld is dit natuurlijk vaak aan de orde. Met name als het even niet zo goed gaat wil men dit vaak compenseren met een impulsieve actie. Bijvoorbeeld door meer geld in te zetten dan ze zich in eerste instantie hadden voorgenomen. Een slimme gokker voorkomt dit soort dingen echter door ten alle tijden het hoofd koel te houden. Handel dus vanuit logica in de plaats van emotie. Dit kost misschien even wat zelfbeheersing, maar het zorgt er uiteindelijk voor dat je meer winst zult binnenhalen.

4. Blijf bij je strategie

Een voorbeeld van die eerder genoemde impulsieve acties is het steeds veranderen van strategie. Het is misschien verleidelijk om direct een andere koers aan te nemen als het een keer niet goed gegaan is, maar niet erg slim. Hierdoor loop je namelijk het risico om alsmaar bezig te blijven en zal je er nooit daadwerkelijk achter komen wat nou wel en niet werkt. Waardoor het lastig is om een strategische weddenschap te kunnen aangaan. Probeer daarom om één strategie aan te houden en geef deze even de tijd.

5. Iedere wedstrijd is een nieuwe kans

Alhoewel het aan te raden is om bij je strategie te blijven, moet je iedere wedstrijd wel als een nieuwe kans zien. Als een club drie keer achter elkaar wint, geeft dat nog geen garantie dat ze dat de volgende keer weer zullen doen. In een paar weken tijd kan er namelijk veel gebeuren. Het is daarom aan te raden het sportnieuws in de gaten te houden en iedere keer opnieuw de kansen te berekenen.

6. Focus je niet alleen op de grote clubs

Het is verleidelijk om jezelf puur en alleen te focussen op de grote wedstrijden en competities. Deze staan volop in de belangstelling waardoor er veel spelers op af zullen komen. Toch zou het zonde zijn als je de wat kleinere competities zou overslaan. Hier is soms veel geld te halen, juist omdat veel andere deze over het hoofd zien.

7. Let op de omstandigheden

We hebben hierboven al aangeven. Iedere wedstrijd is een nieuwe kans en iedere keer zijn er andere omstandigheden. Is het net winterstop geweest? Dan is de kans groot dat de teams net wat anders zullen presteren dan normaal. Hetzelfde geldt voor wanneer er een nieuwe opstelling is. Dit soort details lijken vanzelfsprekend, maar worden vaak over het hoofd gezien.

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken, maar als je de bovenstaande tips toepast heb je in ieder geval een goed begin. Wil je nog meer leren over voetbalwedden? Lees dan ook onze andere blogs.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.