4 redenen om te gokken bij meerdere bookmakers

Inzetten bij meerdere bookmakers

De Eerste Kamer heeft onlangs ingestemd met een aanpassing van de Wet op de Kansspelen. Dat betekent dat er steeds meer bookmakers gaan komen met een licentie voor de Nederlandse gokmarkt. En dan is de vraag: voor welke bookmaker ga je? Eigenlijk hoef je niet te kiezen. Er zijn namelijk genoeg redenen om een account aan te maken bij meerdere bookmakers.

Reden 1: Je incasseert bonus na bonus

Online bookmaker werken graag met bonussen. Als je je inschrijft krijg je vaak een welkomstbonus, maar ook bij grote toernooien of interessante wedstrijden kan er wat extra’s voor je klaarliggen. Denk maar aan een risicovrije weddenschap, extra speelgeld of een free bet. Heb je een account bij meerdere bookmakers, dan profiteer je telkens van de beste bonusacties. Wie weet verdien je de ene extra speelgeld door te wedden op de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en PSV, terwijl je de andere keer risicovrij kunt gokken op een topper uit de Premier League. Het kost wat tijd om alles uit te pluizen, maar het levert je ook genoeg op.

Reden 2: Je haalt alles uit het aanbod

Het is bijna onmogelijk om een bookmaker te vinden die geen Champions League-wedstrijden aanbiedt. Ook de grote Europese competities zijn standaard in het aanbod opgenomen. Maar wat als je eens wilt wedden op een duel uit de Derde Bundesliga of uit de Qatar Stars League? De kans is groot dat je dan misgrijpt wanneer je standaard bij één bookmaker wedt.

Het verschil in aanbod zit hem niet alleen in de competities. Want zelfs per wedstrijd zijn er de nodige verschillen te vinden. Met meerdere bookmakers kun je steeds op zoek naar de beste weddenschappen. Heeft bookmaker A niet die ene handicap-weddenschap online staan waar je in geïnteresseerd bent? Bookmaker B biedt misschien wél waar je naar op zoek bent.

Reden 3: Ga altijd voor de hoogste odds

Als je je niet laat verleiden door de vele bonussen en een extra groot aanbod, dan zijn de quoteringen misschien wel dé reden om voor meerdere bookmakers te kiezen. Met meerdere accounts profiteer je namelijk altijd van de hoogst mogelijke winst.

Elke bookmaker bepaalt zelf hoe hoog de quoteringen per wedstrijd zijn. De verschillen zijn meestal niet heel groot, maar op de lange termijn kan het toch flink schelen. En waarom zou je genoegen nemen met quoteringen van 3.25 als je ook voor 3.30 kunt gaan? De verschillen in quoteringen kun je bovendien gebruiken voor een surebet. Je maakt dan gegarandeerd winst door bij twee bookmakers slim in te zetten op dezelfde wedstrijd.

Reden 4: Nog eventjes geen limieten

Als je veel winst maakt, kan het zomaar gebeuren dat de bookmaker je een limiet oplegt. Opeens moet je opletten dat je niet te veel geld verdient, anders houdt de bookmaker een deel van de winst in. Je lost dit probleem op door de winsten te verdelen over meerdere online wedkantoren. Echte highrollers moeten overigens nog steeds oppassen. Want uiteindelijk gaan die opgelegde limieten komen, zelfs als je bij meerdere bookmakers gokt.

18plus
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Copyright © 2018 Voetbalbookmakers.nl. Alle rechten voorbehouden.